Studio 27 Bootcamp

"Passie voor muziek, zang en video?!"

Wat hebben we in petto?

Heb je  altijd al eens willen meedoen in een videoclip, is muziek jouw grote passie en ben je tussen de 10 en 20 jaar? Dan is onze Studio 27 Bootcamp zeker iets voor jou!

Onder begeleiding van onze ervaren coaches word je in één week klaargestoomd door middel van zang - expressie - bewegings- en cameralessen om een afgewerkte video te shooten voor een lied dat je zelf hebt ingezongen in onze professionele studio. Één week lang ga je niet enkel aan de slag om in groep een muziekvideo in elkaar te steken, je werkt ook in verschillende teams aan je eigen performance die je opvoert aan het einde van de week tijdens de Studio 27 Showcase. Onze coaches leren je de kneepjes van het vak en geven je inkijk in het technische aspect om zo tot een professioneel resultaat te komen. Op het einde van de week treed je live op tijdens de Studio 27 Showcase en krijg je de afgewerkte muziekvideo digitaal mee naar huis die je kan toevoegen aan je portfolio.

De Studio 27 Bootcamp is een voorproever van onze Academy waar je doorheen het jaar meedoet in meerdere professionele muziekvideo’s.

Wanneer: 5 - 9 juli 2021 / 16 - 20 augustus 2021
Prijs: €310 (prijs inclusief coaching, zangopnames, afgewerkte video, behind the scenes video, gebruik materialen)

Heb je nog vragen of wil je graag inschrijven?
Laat het ons voor 01/07/2021 weten. Let op: we hebben een beperkt aantal plaatsten.

Dankjewel! We behandelen je vraag en/of inschrijving zo snel mogelijk.
Oops! Er ging iets mis.

Wat staat er op de planning?

Dagindeling

Dag 1. Maandag

We trappen de bootcamp op gang met een kennismaking. Onze coaches stellen zich voor en overlopen met jullie de planning van deze onvergetelijke week!

Vervolgens is het tijd voor de eerste zangles rond de muziekvideo. Coach Anne stelt jullie het nummer voor waar jullie doorheen de week gezamenlijk aan werken, de rollen worden verdeeld en jullie stem wordt alvast opgewarmd.

In de namiddag werken jullie in groepjes aan de showcase. Je zoekt een nummer dat je op het einde van de week wil brengen voor het publiek. Onze coaches zetten jullie op weg en begeleiden jullie met expressie, zang, bewegings en cameralessen.

De eerste dag van de bootcamp sluiten we af met een eerste cameratraining. We leren je één worden met de camera en zorgen dat je straalt op beeld!

01

Dag 2. Dinsdag

Dinsdag starten we met een les rond zangtechnieken. We leren je stem op een gezonde manier te gebruiken, krikken jullie stem naar een hoger niveau en herhalen het nummer voor de muziekvideo.

Vervolgens werken jullie in groepjes verder aan de showcase. Jullie studeren het nummer verder in en denken na over de setting waarin jullie je performance willen brengen.

In de namiddag herhalen we het nummer voor de muziekvideo. We verfijnen de zang en stomen jullie klaar om aan de slag te gaan in de muziekstudio!

We sluiten de dag af met een gezamenlijke brainstormsessie rond de staging van de muziekvideo. Samen bedenken we een setting en kijken we met de camera in de hand welke shots de videoclip gaan doen stralen!

02

Dag 3. Woensdag

Vandaag starten de zangopnames in onze muziekstudio! Eerst herhalen we het nummer voor de muziekvideo en we finetunen waar nodig! Vervolgens duiken jullie de studio in.

We maken jullie wegwijs in de studio en begeleiden jullie individueel stap voor stap om de opname radioklaar te maken!

Tijdens de zangopnames werken jullie in groepjes en onder begeleiding van de coaches verder aan jullie performance voor de showcase.

We sluiten de dag af met een generale repetitie voor de videoclip. We bouwen het decor, zetten de filmlichten klaar en oefenen voor de laatste keer de verschillende takes met de camera in de hand.

03

Dag 4. Donderdag

Vandaag staat volledig in het teken van de videoclip opnames! We starten met jullie hair, make-up en kledij op en top te krijgen. Vervolgens nemen we stap voor stap alle takes van de videoclip op. Ready, set, action!

We sluiten de dag of met een digitale shop! Bij de verschillende coaches kunnen jullie kiezen om je te verdiepen in de verschillende luiken van audiovisuele productie: video team, audio team en social media promo team.

04

Dag 5. Vrijdag

Vrijdag bereiden jullie je voor voor de showcase! Jullie herhalen jullie performance en stomen je klaar voor de generale repetitie later op de namiddag.

Vervolgens maken jullie je hair, make-up en kledij in orde en verzamelen jullie de attributen voor jullie showcase performance!

In de namiddag is het tijd voor de generale repetitie van de showcase! Oefen voor elkaar de laatste keer jullie performance en geef elkaar tips om het nog beter te doen tijdens de premiere voor jullie ouders!

Showtime! Jullie brengen je showcase performance voor het grote publiek! Kom uit de coulissen en geef het beste van jezelf. Na de showcase is het tijd voor de premiere van de videoclip. Zie als eerste het eindresultaat waar jullie een week hard voor gewerkt hebben, waarna de videoclip zich verspreidt over wereldweide kanalen!

05
Bekijk het volledige proces

Wat we eerder deden

Waar staan we voor?

Onze jeugd barst van talent. Met onze academy willen we deze talenten een platform aanbieden waar ze hun talent kunnen tonen en laten groeien.

Ons academyverhaal begint in het voorjaar van 2021. Heel toevallig kruisen onze wegen elkaar. We kennen elkaar al jaren, maar nu was de tijd rijp om onze krachten te bundelen en een nieuwe onderneming uit de grond te stampen: de Studio 27 Academy! Onze ervaring en onze passie voor het muzische willen we delen met de artiesten van morgen. De jeugd verdient een plaats waar het kan werken aan zijn talent en het verwezenlijken van zijn dromen.

De coaches van onze academy staan te springen om hun ervaring met jullie te delen. We hebben gespeeld in de mooiste zalen van België (Stadsschouwburg Antwerpen, Trix antwerpen, AB Brussel, …). We hebben samengewerkt met de grootste artiesten (Pommelien Thijs, Adil & Bilall, Tinne Oltmans, Dimitri Vegas & Like Mike, …). We werken met de beste materialen. Al deze ervaringen gebruiken we om jullie beter te maken en te laten groeien.

100+
Completed Projects
5+
Years of Experience
70+
Happy Clients

Vragen?

Waar?

In onze muziek en videostudio
Adres:
Merksplassesteenweg 97 bus 16 in Rijkevorsel

Wanneer?

Onze "Bootcamp" gaat door op 2 weken tijdens de zomervakantie
Week 1: 5 tot 9 juli 2021

Week2: 16 tot 20 augustus 2021

Elke dag voorzien we van 09u00 tot 17u00 interactieve lessen. Smeer vooraf je muzikale stem en kom met een goed humeur! 😉

Hoe kan je inschrijven?

Inschrijven kan per mail of via het bovenstaande formulier.
Zit je nog met vragen of wil je eens langskomen om onze studio's te bekijken? Bel of mail ons en wij maken graag tijd voor jou vrij.

Mail:
info@studio27.be
GSM/Whatsapp: 0470507449

Stuur ons een korte video waarin je jezelf voorstelt en je jouw talent laat horen. 🎵
*Filmpjes doorsturen mag via mail, dropbox, google drive, wetransfer, whatsapp, ...