High class branding solutions

Wij realiseerden dit project voor: 

Ayano

Wat begon bij het maken van een aftermovie groeide al snel uit tot een vaste partner voor al onze diensten: advies, content, webdesign, social media, advertenties én opleidingen.
No items found.

Reclamevideo op maat voor het doelpubliek

Ayano wou met deze reclamevideo benadrukken dat het Direct-project gericht is op kleinere klanten of oplages vanaf 72 stuks bedrukte glazen. Zo kan iedereen gedecoreerde, gepersonaliseerde of blanco glazen bestellen voor hun café, brouwerij, bedrijf of vereniging. Ideaal dus om een bredere markt aan te spreken! Dat gevoel hebben we proberen vast te leggen, het toegankelijke, warme en fijne gevoel van een kleine zaak, met glazen waarbij ieder design mogelijk is!

Voor deze reisden we af naar verschillende locaties en settings, zoals Café De Rijkswacht in Hoogstraten, waar glas na glas getapt werd voor de shoot. Het resultaat is een reeks warme video's, inclusief authentiek gevoel van ieders lokal café of brasserie. Perfect dus om de nieuwe doelgroep van Ayano aan te spreken!

Zelf een succesverhaal worden?

Geïnspireerd door dit succesverhaal en zin om zelf jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Neem vrijblijvend contact op.

Wij maken gebruik van cookies
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren.

Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.