1. Strategie op maat

Omnichannel marketingoplossingen

Door onze brede in-house expertise is Studio 27 dé One-Stop-Shop voor jouw complete marketingstrategie. Op basis van jouw bedrijfsdoelstellingen nemen we onze uitgebreide gereedschapskist erbij. Welke tool heb jij nodig voor meer resultaat? Samen stellen onze strategen een plan van aanpak op, op maat van jouw bedrijfsuitdagingen, budget en targets.

2. Content creatie

Laat jouw bedrijf spreken met content

Laat zien waar jouw bedrijf voor staat, wat jouw USP's zijn en waarom potentiële klanten wél voor jouw product of dienst moeten kiezen. Studio 27 is specialist in grafisch design, copywriting en contentcreatie dat vertelt en overtuigt. Ons hoogwaardig beeldmateriaal en unieke design, in combinatie met sterke (SEO-vriendelijke) teksten zorgt voor professionaliteit, naamsbekendheid en zet jouw kwaliteiten haarfijn in de kijker.

3. Webdesign

Gebruik jouw website als marketingtool

Een aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke website vormt het online gezicht van jouw bedrijf. We zorgen ervoor dat je frictieloos klanten begeleidt tijdens een kennismaking met jouw onderneming en hen stelselmatig overtuigt om contact op te nemen of jouw product aan te kopen. Jouw website van Studio 27 is een marketingtool die rechtstreeks resultaat oplevert. Naast het beste design, zijn onze websites standaard uitgerust met foutloze datametingen. Zo vormt jouw website de input voor eigen marketinganalyses en bouw je zo aan jouw toekomstige marketingcampagnes!

4. Social media

Laat online van je horen

Spreek jouw doelpubliek nu écht aan! Een duidelijke, herkenbare aanpak, verdeeld over de geselecteerde social media kanalen onderscheidt jou van concurrenten en presenteert jouw bedrijf op de manier die jij voor ogen hebt. Breng jouw werksfeer over, laat zien waar jouw medewerkers mee bezig zijn en laat jouw bedrijf stralen. Gebruik social media voor het aanspreken van (potentiële) klanten, maar ook om jouw employer branding te versterken. Draag jouw bedrijfswaarden over en bouw aan een breder online bereik.  

5. Analyseer, optimaliseer & adverteer

Google Ads, Social Ads & E-mailmarketing

Datagegevens vormen de basis voor onze online marketing. Jouw website vormt het onderwerp van onze advertentie- en/of e-mailcampagnes. Op basis van ranking, klikken, CTR en budget vormen we jouw doelstellingen om tot een passende online marketingstrategie die converteert. Meer verkoop, meer online zichtbaarheid, meer leads en meer contactmomenten met jouw doelgroep, dat is het resultaat van de datagerichte aanpak van Studio 27.

Content creatie - Studio 27

Een sterk team uitbouwen met een digitale strategie

Blijven jouw vacatures openstaan? Haal jouw droomkandidaat binnen met onze employer branding in 5 stappen. Met een aantrekkelijke uitstraling richting potentiële werknemers garanderen we dat ook jouw jobs worden ingevuld!

Laat je omzet groeien

Op basis van data onderzoeken we jouw meest succesvolle klanttrajecten en spelen hierop in met onze campages. Zo laten we niets aan het toeval over.

Naamsbekendheid verhogen voor een top-of-mind aanpak

Een omnichannel branding strategie zorgt ervoor dat klanten meteen aan jou denken. We tillen samen jouw naamsbekendheid naar een hoger niveau!

Ontdek onze in-house studio's

Onze high-end studio's vormen het fundament voor Studio 27. Van muziek, video tot fotografie. We got you covered!

Content creatie & Marketing - Studio 27

Onze succesverhalen

Succes is waarvoor we gaan én staan!

Social media

Content

Brego Trust

Brego Trust zocht naar krachtige en aantrekkelijke content voor hun social media kanalen. Na enkele leuke meetings met Maarten van Brego Trust wisten we perfect welke richting ze wilden uitgaan.
Lees meer

Content

Adverteren

Strategie

Restaurant Hert

Voor Coöperatie Hoogstraten bezochten we Alex Verhoeven, chef bij Restaurant Hert in Turnhout. Om de receptenpagina op de consumentenwebsite te versterken gingen we aan de slag met content en advertenties!
Lees meer

Content

Ayano

Samen werkten we aan een authentieke reclamevideo die perfect het klantenbestand van Ayano weerspiegelt. Zo lanceert Ayano het Direct-project, waarbij kleinere klanten hoog in het vaandel worden gedragen!
Lees meer
Regelmatig updates van onze nieuwste trends?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief!
Oeps, er ging iets mis. Probeer het nog eens.
© 2023 Studio 27. Alle rechten voorbehouden.