Gebruik jouw website als marketingtool

Een aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke website vormt het online gezicht van jouw bedrijf.

Webdesign

Bij Studio 27 creëren we websites die niet alleen visueel indruk maken, maar ook klanten begeleiden tijdens hun kennismaking met jouw onderneming. Het doel is om klanten actie te laten ondernemen, of dat nu contact opnemen of een product kopen is. Wij maken voor jou een krachtige marketingtool die direct resultaten oplevert.

Waarom kiezen voor webdesign bij Studio 27?

In 2023 hebben wij 49 websites afgeleverd aan tevreden klanten, ben jij de volgende?

Efficiënt & in-house

We doen alles in-house: van het tekenen van de wireframe, tot het shooten van  content. Met Studio 27 heb je maar één partner nodig, waardoor alles efficiënt en soepel verloopt.

CMS

Dankzij ons geïntegreerd Content Management System (CMS) kan je eenvoudig (kosteloos) zelf aanpassingen doorvoeren aan je website, zonder dat je hiervoor telkens beroep moet doen op je webbouwer.

Data driven

Data is the new gold! Aan de hand verschillende tools zorgen wij ervoor dat dataverzameling en user experience van jouw website volledig op punt staan.

SEO-proof

Wij willen dat jouw website zo hoog mogelijk scoort in de organische zoekresultaten. Daarom zorgen wij dat jouw website SEO-technisch ook helemaal in orde is: relevante keywords, strategische headers, optimale meta-titles en descriptions en alt-teksten.

Deze ambitieuze bedrijven gingen je voor

Samen jouw website onder de loep nemen?

Neem vrijblijvend contact op en ontdek hoe wij jouw website samen naar een hoger niveau kunnen tillen!

Important:
If you rename this component, remember to update the classes in the HTML embed named layout423_hover-content.

Hoe klanten ons ervaren

Het enthousiasme dat we van een klant terugkrijgen geeft ons energie!

Een superfijne en professionele samenwerking die we zeker opnieuw aangaan."

Cöoperatie Hoogstraten

Ik heb al verschillende videobedrijven ingeschakeld voor verschillende doelen, maar jullie waren de eerste die een goede planning hadden.

Hillewaere

Wij maken gebruik van cookies
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren.

Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.