Ervaar

expertise

webdesign

Marketing

expertise

Een webdesign dat spreekt

Laat jouw website voor je werken als een krachtige marketingtool! Bij Studio 27 ontwerpen we niet zomaar websites; we creëren online ervaringen die jouw bedrijf laten schitteren. Onze webdesigns zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar leiden klanten ook soepel door hun kennismaking met jouw merk. Ons doel? Actie ondernemen! Of het nu gaat om het opnemen van contact of het aanschaffen van een product, wij zorgen ervoor dat jouw website direct resultaten oplevert.

Waarom kiezen voor webdesign bij Studio 27?

In 2023 hebben wij 49 websites afgeleverd aan tevreden klanten, ben jij de volgende?

Efficiënt & in-house

We doen alles in-house; van het tekenen van de wireframe, tot het shooten van content. Met Studio 27 heb je maar één partner nodig, waardoor het ontwerpen van je webdesign efficiënt en soepel verloopt.

CMS

Dankzij ons geïntegreerd Content Management System (CMS) kan je eenvoudig (kosteloos) zelf aanpassingen doorvoeren aan je website, zonder dat je hiervoor telkens beroep moet doen op je webbouwer.

Data driven

Data is the new gold! Aan de hand van verschillende tools zorgen wij ervoor dat de dataverzameling en user experience (UX) van jouw website volledig op punt staan.

SEO-proof

Natuurlijk wil je dat je nieuwe website online ook vindbaar is, en het liefst zo hoog mogelijk scoort in de organische zoekresultaten. Daarom zorgen wij dat jouw website SEO-technisch ook helemaal in orde is: relevante keywords, strategische headers, optimale meta-titles en descriptions en alt-teksten.

Deze ambitieuze bedrijven gingen je voor

Elementen van een sterk webdesign

Een one page website volledig in de stijl van je bedrijf? Onze webdesigners gaan aan de slag en ontwerpen deze in no-time! Of heb je misschien een enkele landingspagina nodig voor één van je campagnes? Wij zorgen ervoor dat deze perfect past in je huidige webdesign.

Jouw website is het digitale visitekaartje van jouw bedrijf, een essentieel onderdeel van je online aanwezigheid. Bij Studio 27 begrijpen we dat je website niet alleen aantrekkelijk moet zijn, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. Een professionele website laten maken door ons team van ervaren webdesigners betekent dat jouw website naadloos aansluit bij je merk en moeiteloos de juiste doelgroep aanspreekt. Met onze expertise zorgen we ervoor dat je website niet alleen opvalt, maar ook resultaten oplevert.

Geef jouw online winkel een flinke boost! Bij Studio 27 gaan onze webdesigners aan de slag om de complete winkelervaring op jouw website te verbeteren. We zorgen ervoor dat jouw bezoekers niet alleen graag terugkomen, maar ook keer op keer jouw producten blijven aanschaffen.

Samen jouw website onder de loep nemen?

Neem vrijblijvend contact op en ontdek hoe wij jouw website samen naar een hoger niveau kunnen tillen!

Hoe klanten ons ervaren

Het enthousiasme dat we van een klant terugkrijgen geeft ons energie!

Een superfijne en professionele samenwerking die we zeker opnieuw aangaan."

Cöoperatie Hoogstraten

Ik heb al verschillende videobedrijven ingeschakeld voor verschillende doelen, maar jullie waren de eerste die een goede planning hadden.

Hillewaere

Important:
If you rename this component, remember to update the classes in the HTML embed named layout423_hover-content.

De kracht van groeien, ontdek onze succesverhalen

Onze succesverhalen weerspiegelen niet alleen prestaties, maar vertellen ook het verhaal van onze partners. Ontdek hoe wij samen bouwen aan duurzaam succes in elke fase van het ondernemerschap.

Alle succesverhalen

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? Bij Studio 27 hebben we al de meest inspirerende antwoorden alvast voor jou klaarstaan! Of je nu wilt weten hoe we jouw merk laten stralen, benieuwd bent naar onze creatieve marketingtips, of gewoon wilt ontdekken wat ons zo uniek maakt – je bent alvast op de juiste plek. Duik in onze veelgestelde vragen en ontdek alles wat je wilt weten!

Hoe zorgt Studio 27 ervoor dat mijn webdesign uniek is?

We beginnen steeds met een grondige kennismaking met jouw bedrijf, doelstellingen en voorkeuren. Vervolgens ontwerpen onze webdesigners een op maat gemaakte website die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook jouw unieke merkidentiteit weerspiegelt.

Is mijn nieuwe website mobielvriendelijk?

Ja, alle websites die we ontwerpen zijn responsive en geoptimaliseerd voor verschillende schermformaten, van desktops tot smartphones, om een optimale gebruikerservaring te garanderen.

Kan ik zelf mijn website aanpassen na oplevering?

Zeker! We bouwen jouw website op een gebruiksvriendelijk Content Management System (CMS) waarmee je zelf eenvoudig content kunt toevoegen, verwijderen of aanpassen, zonder technische kennis.

Kan Studio 27 een webshop voor mij ontwerpen?

Absoluut, ons team van webdesigners is gespecialiseerd in het ontwikkelen van op maat gemaakte e-commerce sites. We zorgen ervoor dat jouw webshop zowel aantrekkelijk als functioneel is voor een optimale gebruikerservaring.

Zorgt Studio 27 ook voor webhosting en domeinregistratie?

Als je nog geen webhosting of domein hebt, kunnen wij bij Studio 27 dit voor je regelen. Wij nemen dit op ons en zorgen ervoor dat je website van begin tot eind wordt verzorgd, inclusief webhosting en webdesign. Als je al een webhosting en domeinnaam hebt, kunnen we nog steeds je webdesign verzorgen. We werken dan simpelweg met je bestaande webhosting en domeinnaam. Als je wilt, kunnen we deze ook overnemen.

Hoe optimaliseert Studio 27 mijn website voor zoekmachines?

Al vanaf het webdesign van de nieuwe website houden we rekening met de vindbaarheid van de website. We integreren de SEO-best practices, zoals relevante zoekwoorden, geschikte meta titles & descriptions, alt teksten achter de foto’s… We bieden ook gerichte SEO-trajecten aan om jouw website nog beter te laten scoren.

Wij maken gebruik van cookies
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren.

Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.