Ervaar

resultaat

adverteren

Marketing

resultaat

Online adverteren

Online adverteren is één van de meest effectieve manieren om jouw doelgroep te bereiken. Dankzij tal van platformen, gerichte targeting en verschillende soorten content, zijn de mogelijkheden eindeloos. Kom vrijblijvend langs en ontdek samen met onze experts hoe we met advertenties jouw doelstellingen realiseren.

Platformen waarbij wij jou kunnen helpen

Social Ads

Door te adverteren op Facebook, Instagram en andere sociale mediakanalen kun je met een beperkt budget al aanzienlijke zichtbaarheid voor je bedrijf genereren. Deze platforms bieden ook uitstekende mogelijkheden om conversies te realiseren via doelgerichte retargetingcampagnes. Ontdek nu hoe social media-advertenties jouw bedrijf kunnen versterken!

Meta ads

LinkedIn ads

TikTok ads

Pinterest ads

SEA

Is jouw bedrijf gemakkelijk te vinden in zoekresultaten? Verschijnt jouw website wanneer potentiële klanten op zoek zijn naar jouw diensten? Met Search Engine Advertising (SEA) kun je precies dat bereiken. Door zoekmachine adverteren in te schakelen, zorg je ervoor dat jouw website bovenaan de resultatenpagina van Google staat, waardoor je boven je concurrenten uitsteekt.

Google ads

Microsoft ads

E-mailmarketing

Wil je top-of-mind blijven bij je bestaande klanten en tegelijkertijd nieuwe klanten aantrekken? Dan is een strategische e-mailcampagne de perfecte manier om hen aan te zetten tot actie. Laat je bedrijf schitteren in hun inbox en laat ze niet vergeten waarom ze voor jou hebben gekozen!

Campaign monitor

Mailchimp

Waarom online adverteren met Studio 27?

Wij helpen je graag met online adverteren op Google of verschillende social media platforms. Bereik nieuwe klanten, sta bovenaan in de zoekresultaten of verkrijg meer leads/ conversies, onze ervaren adverteerders kunnen het allemaal!

A/B-testing & optimalistie

Wanneer we online adverteren voor jouw bedrijf, stopt onze betrokkenheid niet bij de lancering van jouw advertenties. We gaan verder door voortdurend optimalisaties door te voeren met behulp van A/B-tests. Zo blijven we nauwlettend de prestaties van de advertenties volgen en finetunen, zodat jouw campagnes altijd optimaal presteren en blijven aansluiten bij de behoeften van je doelgroep.

In-house content

Zijn jouw advertenties verzadigd? Geen zorgen, onze ervaren content creators staan paraat om nieuwe, op maat gemaakte content te creëren die perfect aansluit bij jouw advertentiestrategie. Met gerichte input van jou als adverteerder kunnen we de boodschap en visuals afstemmen op jouw doelgroep en de gewenste uitstraling. Laat ons jouw advertenties nieuw leven inblazen met creatieve en doeltreffende content!

Nauwkeurige data-tracking

Met behulp van geavanceerde trackingtools zoals Google Analytics en de Facebook Pixel brengen wij de resultaten van jouw advertenties tot in detail in kaart. Door de verzamelde gegevens te analyseren, kunnen we een diepgaand inzicht krijgen in het gedrag van jouw doelgroep, de effectiviteit van de advertenties en de conversiepaden op jouw website. Deze nauwkeurige metingen stellen ons in staat om gerichte aanpassingen aan te brengen en de prestaties van jouw advertentiecampagnes voortdurend te verbeteren.

Maandelijkse rapportagemeeting

Tijdens onze samenwerking staan onze adverteerders altijd voor je klaar en zijn ze voortdurend bereikbaar voor vragen, advies of ondersteuning. Bovendien organiseren we regelmatig maandelijkse meetings waarin we de resultaten van de advertentiecampagnes grondig bespreken. Deze meetings bieden een waardevolle gelegenheid om de prestaties te evalueren, nieuwe strategieën te bespreken en samen te werken aan het optimaliseren van de advertentiecampagnes voor maximale impact en succes.

Deze ambitieuze bedrijven gingen je voor

Geef je online aanwezigheid een boost met gerichte advertenties!

Neem vrijblijvend contact op en bekijk samen met onze adverteerders de mogelijkheden voor jouw onderneming.

Important:
If you rename this component, remember to update the classes in the HTML embed named layout423_hover-content.

De 

kracht 

van 

groeien, 

Ontdek 

onze 

succesverhalen

Onze succesverhalen weerspiegelen niet alleen prestaties, maar vertellen ook het verhaal van onze partners. Ontdek hoe wij samen bouwen aan duurzaam succes in elke fase van het ondernemerschap.

Alle succesverhalen

Hoe klanten ons ervaren

Het enthousiasme dat we van een klant terugkrijgen geeft ons energie!

Een superfijne en professionele samenwerking die we zeker opnieuw aangaan."

Cöoperatie Hoogstraten

Ik heb al verschillende videobedrijven ingeschakeld voor verschillende doelen, maar jullie waren de eerste die een goede planning hadden.

Hillewaere

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? Bij Studio 27 hebben we al de meest inspirerende antwoorden alvast voor jou klaarstaan! Of je nu wilt weten hoe we jouw merk laten stralen, benieuwd bent naar onze creatieve marketingtips, of gewoon wilt ontdekken wat ons zo uniek maakt – je bent alvast op de juiste plek. Duik in onze veelgestelde vragen en ontdek alles wat je wilt weten!

Hoe bepaalt Studio 27 de juiste doelgroep om gericht online te adverteren?

Door middel van een analyse van de markt en een uitgebreide concurrentieanalyse bepalen we de ideale doelgroep voor jouw bedrijf. We gebruiken geavanceerde targetingopties om gericht online te adverteren en de advertenties te targeten op gebruikers die het meest waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten.

Op welke platforms kan Studio 27 advertentiecampagnes uitvoeren?

Bij Studio 27 doen we zowel aan online adverteren met Google als Meta (Facebook en Instagram). We kunnen dus campagnes uitvoeren op een breed scala aan platforms, waaronder Google Ads, Facebook, Instagram, LinkedIn, en meer, afhankelijk van waar jouw doelgroep zich bevindt.

Hoe optimaliseert Studio 27 mijn advertentiebudget?

Bij het online adverteren monitoren we voortdurend de prestaties van je campagnes en voeren aanpassingen door om jouw ROAS (Return On Ad Spend) te maximaliseren, zodat elke euro telt.

Hoe meet Studio 27 het succes van advertentiecampagnes?

We gebruiken gedetailleerde analytics om het succes te meten, inclusief conversies, ROI, en andere relevante KPI's, en bieden regelmatige rapportages en inzichten.

Hoe houdt Studio 27 mij op de hoogte van de resultaten?

Elke maand plannen we een (online) rapportagemeeting in waar we de resultaten van de advertenties zo transparant mogelijk communiceren. Tegelijkertijd herevalueren we bestaande campagnes, en bespreken we campagneconcepten voor toekomstige campagnes.

Blogberichten

17

.

05

.

23

Waarom adverteren voor jouw bedrijf?

Adverteren

Google ads

Social media ads

23

.

10

.

22

4 tips voor het aantrekken van personeel

Employer branding

Video

Adverteren

Social media

23

.

10

.

22

Subsidies & premies

Webdesign

Foto

Video

Adverteren

Wij maken gebruik van cookies
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren.

Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.