Online Adverteren

Online adverteren is één van de meest effectieve manieren om jouw doelgroep te bereiken.

adverteren

Dankzij tal van platformen, gerichte targeting en verschillende soorten content, zijn de mogelijkheden eindeloos. Kom vrijblijvend langs en ontdek samen met onze experts hoe we met advertenties jouw doelstellingen realiseren.

Platformen waarbij wij jou kunnen helpen

Social Ads

Met advertenties op sociale media kan je enorm veel zichtbaarheid creëren met een beperkt budget. Daarnaast zijn deze platformen geschikt om conversies te realiseren via gerichte retargetingcampagnes.

Meta ads

LinkedIn ads

TikTok ads

Pinterest ads

SEA

Is jouw onderneming gemakkelijk vindbaar in de zoekresultaten? Komt jouw website tevoorschijn wanneer je jouw diensten opzoekt? Met Search Engine Advertising (SEA) kan je potentiële klanten bereiken die actief op zoek zijn naar jouw product.

Google ads

Microsoft ads

E-mailmarketing

Top-of-mind worden/blijven bij je huidige klantenbestand? Een strategische e-mailcampagne is een efficiënte manier om (potentiële) klanten aan te zetten tot actie.

Campaign monitor

Mailchimp

Waarom online adverteren met Studio 27?

A/B-testing & optimalistie

Bij Studio 27 stopt het niet bij de livegang van de advertenties, aan de hand van A/B-tests voeren wij voortdurend optimalisaties door.

Nauwkeurige data-tracking

Met behulp van verschillende trackingstools brengen wij de resultaten van jouw advertenties zo nauwkeurig mogelijk in kaart.

Maandelijkse rapportagemeeting

Tijdens de samenwerking zijn onze adverteerders voortdurend bereikbaar. Daarnaast is er ook een maandelijkse meeting waar de resultaten uitgebreid worden besproken.

In-house content

Zijn jouw advertenties verzadigd? Onze content creators kunnen met gerichte input van de adverteerders content op maat schieten voor jouw advertenties.

Deze ambitieuze bedrijven gingen je voor

Geef je online aanwezigheid een boost met gerichte advertenties!

Neem vrijblijvend contact op en bekijk samen met onze adverteerders de mogelijkheden voor jouw onderneming.

Important:
If you rename this component, remember to update the classes in the HTML embed named layout423_hover-content.

Hoe klanten ons ervaren

Het enthousiasme dat we van een klant terugkrijgen geeft ons energie!

Ik heb al verschillend videobedrijven ingeschakeld voor verschillende doelen, maar jullie zijn het eerst die een goede planning hadden.

Hillewaere

Een superfijne en professionele samenwerking die we zeker opnieuw aangaan."

Cöoperatie Hoogstraten