Ervaar

authenticiteit

social media

Marketing

authenticiteit

social media marketing

Wil je jouw doelpubliek écht aanspreken en een blijvende indruk maken? Laat ons je helpen met sterke social media marketing die slim verdeeld is over diverse social media kanalen.
Van het ontwikkelen van boeiende content tot het opbouwen van een betrokken online community, wij zijn jouw partner in het creëren van een krachtige social media strategie die jouw merk doet opvallen en laat groeien.

Platformen waarbij wij jou kunnen helpen

Facebook & Instagram

De plek om jouw merk tot leven te brengen en in dialoog te gaan met jouw doelgroep.

LinkedIn

Het professionele platform om jouw bedrijf te positioneren in de zakelijke wereld en waardevolle relaties op te bouwen.

Pinterest

Een bron van inspiratie waar je jouw producten in de kijker kan zetten.

YouTube

Het perfecte kanaal om jouw bedrijfsverhaal te delen in de vorm van video.

TikTok

De creatieve uitlaatklep voor jouw onderneming. Hier kan je jouw publiek entertainen met doelgerichte short-form videocontent.

Social media en Studio 27, de perfecte match!

Blijft jouw social media marketing ook altijd liggen? Laat je ontzorgen door onze social media experts, zodat jij je volledig kan focussen op je eigen bedrijfsactiviteit.

Insights & snelheid

Dankzij ons interne Insights-platform kunnen we post op voorhand inplannen, waardoor er makkelijk en efficiënt feedback kan worden gegeven.

In-house content

Content en social media marketing gaan hand in hand. Al jouw content gebruikt? Onze content creators kunnen met input van de social media experts zeer efficiënt de juiste beelden komen shooten.

Persoonlijke afstemming

Om er zeker van te zijn dat de social media marketing volledig in lijn ligt met de visie van jouw bedrijf houden we nauw contact tijdens het hele traject van social media beheer.

Persoonlijke afstemming

Allemaal leuk en wel, maar wat is nu juist het resultaat van mijn social media marketing? Via verschillende trackingtools kunnen wij resultaatgerichte data doormeten.

Deze ambitieuze bedrijven gingen je voor

Laat onze social media experts jou ontzorgen!

Kom vrijblijvend langs voor een koffietje en ontdek hoe wij als social media agency de online aanwezigheid van jouw bedrijf kunnen versterken.

Important:
If you rename this component, remember to update the classes in the HTML embed named layout423_hover-content.

De kracht van groeien, ontdek onze succesverhalen

Onze succesverhalen weerspiegelen niet alleen prestaties, maar vertellen ook het verhaal van onze partners. Ontdek hoe wij samen bouwen aan duurzaam succes in elke fase van het ondernemerschap.

Alle succesverhalen

Hoe klanten ons ervaren

Het enthousiasme dat we van een klant terugkrijgen geeft ons energie!

Een superfijne en professionele samenwerking die we zeker opnieuw aangaan."

Cöoperatie Hoogstraten

Ik heb al verschillende videobedrijven ingeschakeld voor verschillende doelen, maar jullie waren de eerste die een goede planning hadden.

Hillewaere

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? Bij Studio 27 hebben we al de meest inspirerende antwoorden alvast voor jou klaarstaan! Of je nu wilt weten hoe we jouw merk laten stralen, benieuwd bent naar onze creatieve marketingtips, of gewoon wilt ontdekken wat ons zo uniek maakt – je bent alvast op de juiste plek. Duik in onze veelgestelde vragen en ontdek alles wat je wilt weten!

Hoe bepaalt Studio 27 welke social media kanalen het beste zijn voor mijn bedrijf?

Bij Studio 27 beginnen we steeds met het zorgvuldig bepalen van jouw doelgroep en bedrijfsdoelen. Vervolgens kiezen we de platformen die het beste aansluiten bij jouw bedrijfsstrategie, waarna we een volledige social media strategie opstellen op maat van jouw behoeften.

Kan Studio 27 de content voor mijn social media marketing creëren?

Ja, dankzij ons in-house team van content creators, kunnen we efficiënt kwaliteitsvolle content maken die volledig in lijn ligt met jouw doelstellingen.

Hoe vaak moet ik posten op social media?

De frequentie van je posts hangt af van diverse factoren zoals het kanaal en de betrokkenheid van je doelgroep. We ontwerpen een contentkalender die jouw aanwezigheid optimaliseert.

Kan Studio 27 helpen met social media advertenties?

Ons in-house ads team ontwikkelt en beheert doeltreffende advertentiecampagnes op basis van jouw doelstellingen. De nauwe samenwerking tussen onze adverteerders, social media marketing experts en content creators zorgt voor de beste resultaten.

Kan Studio 27 ook influencer marketing campagnes beheren?

Dankzij onze achtergrond in muziek- en mediasector, hebben wij goede contacten met tal van influencers. Dit maakt van ons de geschikte partner voor jouw influencer marketing campagnes.

Hoe integreert Studio 27 mijn social media marketing met andere marketinginspanningen?

We integreren jouw social media marketing met andere marketinginspanningen voor een uniforme aanpak. Dit versterkt jouw merkboodschap over alle kanalen heen.

Wij maken gebruik van cookies
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren.

Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.