bouw een aantrekkelijk werkgeversmerk

Onze expertise in digitale werving en onboarding zorgt voor meer, kwalitatieve sollicitanten en draagt bij aan een vlotte integratie van talent binnen uw organisatie.

Van sollicitatie tot onboarding

Ontdek ons gestroomlijnd proces zodat meer sollicitanten solliciteren én sneller onboarden.

Hogere kwaliteit

Een grotere instroom van sollicitanten resulteert in een betere kwaliteitskeuring.

Versneld rendement

Een digitale onboarding helpt bij een grote tevredenheid en snellere inzetbaarheid

Hoe we resultaat realiseren in 5 stappen

Vacatureprofilering

In nauw overleg bepalen we grondig het gewenste personeelsprofiel en stellen we de functie-eisen vast. We creëren vervolgens aantrekkelijke, gerichte vacatureteksten en visuele content om jouw doelgroep aan te spreken.

Digitale recruteringkanalen

We identificeren effectieve digitale kanalen, zoals vacaturesites, sociale media en professionele netwerken, op basis van jouw doelgroep. Daarnaast creëren en verspreiden we aantrekkelijke visuele content, zoals video's en afbeeldingen, om onze bedrijfscultuur te tonen. Om de zichtbaarheid van vacatures te vergroten, implementeren we advertentiecampagnes.

Geautomatiseerd sollicitatieproces

We optimaliseren jouw vacature website met  heldere call-to-actions. We maken een integratie met jouw HR-software zodat alle applicaties vanuit 1 centraal platform kunnen worden opgevolgd. We stellen automatische ontvangstbevestigingen en updates in, zodat sollicitanten voortdurend op de hoogte blijven van de voortgang van hun sollicitatie.

Digitale onboarding

Afhankelijk van het profiel ontwikkelen we een digitaal onboarding-platform op maat. Inhoudelijk voorzien we video's en presentaties om nieuwe medewerkers snel en effectief in te werken. Bovendien bieden we toegang tot digitale documenten, waardoor medewerkers op een flexibele manier relevante informatie kunnen verkennen.

Evaluatie en optimalisatie

We beoordelen regelmatig de effectiviteit van ons digitale wervings- en onboardingproces aan de hand van data en feedback. Op basis van deze inzichten passen we onze strategie aan. We houden voortdurend de trends in digitale werving en onboarding in de gaten, en integreren innovaties.

De kracht van digitale onboarding

Onboarding biedt een gestroomlijnde en efficiënte ervaring, waardoor organisaties effectief talent kunnen aantrekken en behouden.

Verbeterde betrokkenheid

Sneller rendement

Tijdsbesparend