Ons team maakt wie we zijn, elke dag opnieuw

In-house experts, zodat we de kwaliteit van onze diensten kunnen garanderen.

Over ons

Jouw marketingbureau in de Kempen, met alles onder één dak en vaste aanspreekpunten per klant. Zo liggen strategie, content creatie, webdesign, social media en advertenties steeds op één lijn.

316

Tevreden klanten

17

Straffe collega's

4 jaar

"On The Road"

Jong, ambitieus en gedreven

In-house experts, zodat we de kwaliteit van onze diensten kunnen garanderen.

Manon Rijckmans

Project manager

Lara Hooyberghs

Project manager

Flor Vinckx

Strategisch marketeer

Vincent Verleije

Zaakvoerder

Wout Goos

Zaakvoerder

Yoran Bellens

Content manager

Bjorn Borgers

Content creator

Guus Van den Heuvel

Content creator

Ines Permentiers

Content creator

Thomas Gladiné

Grafisch ontwerper

Eva Goetschalckx

Copywriting

Klaas Vanhove

Web developer

Lauren Jansen

Web developer

Ilke Meeusen

Social media expert

Anouk de Hoon

Social media expert

Arne Goetschalckx

Performance marketeer

"Bij Studio 27 zijn we meer dan collega's. We zijn een hechte groep vrienden waarbij creativiteit, plezier en ambitie centraal staan."

Ilke Meeusen

van youtube naar marketing

Studio 27, huisnummer “27” of klein broertje van "Studio 100"? Nee hoor, Studio 27 heeft zijn wortels in onze passie voor digitale producties. In 2017 startten Vincent en ik als enthousiaste studenten “27 On The Road”, een online muziekband. Onze creatieve uitlaatklep vonden we in het tweewekelijks ‘coveren’ van populaire nummers in onze eigen unieke stijl. Dit telkens met gastzangers en een bijpassende videoclip op ons YouTube-kanaal. Wat begon als een bescheiden hobby, groeide als snel uit tot een internationale online community met een toegewijde fanbase van 50.000 abonnees. Door deze reis ontmoetten we fantastisch getalenteerde mensen en onze groei stimuleerde ons om onze digitale skills verder te ontwikkelen in onze slaapkamer. Benieuwd met wie we het podium deelden? Pommelien Thijs, Pauline Slangen en Tinne Oltmans zijn slechts enkele van de opmerkelijke namen die bijdroegen aan ons avontuur.

Wout Goos

Zaakvoerder, Studio 27

ons kantoor

In het jaar 2021 namen we de sleutels in ontvangst van onze nieuwe uitvalbasis, een casco gebouw dat we volledig wilden transformeren. Samen met interieurarchitect Leen Meyvis bundelden we onze krachten en creëerden we een inspirerende werkplek.

Wat oorspronkelijk een veel te grote ruimte leek, werd snel ingevuld. In 2023 begonnen we met de ontwikkeling van een tweede kantoor, dat naar verwachting in 2025 volledig operationeel zal zijn.

Merksplassesteenweg 97 bus 16, 2310 Rijkevorsel

Een blik achter onze schermen

Ontdek de fun achter onze schermen! Een sterk resultaat begint bij een gedreven team. Geen uitdaging is ons te veel!  #TeamWork

Wij maken gebruik van cookies
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren.

Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.