Laat je merk opvallen én groeien

Slimme combinaties van content en advertenties vergroten de herkenbaarheid van je merk. Met boeiende inhoud en doelgerichte advertenties bouw je een sterke merkidentiteit die inspeelt op jouw doelgroep.

Maak je merk (her)kenbaar

Het traject van het verhogen van naamsbekendheid omvat doelgerichte marketingcampagnes, waarbij gebruik wordt gemaakt van diverse online en offline kanalen om de zichtbaarheid van het bedrijf te vergroten.

Meer vertrouwen

Een grotere zichtbaarheid versterken de geloofwaardigheid van jouw bedrijf, wat resulteert in een hoger vertrouwensniveau bij bestaande en potentiële klanten.

Verstrekte marktpositie

Door consistent en doelgericht aan naamsbekendheid te werken, versterkt jouw bedrijf zijn positie.

In 5 stappen naar een betere naamsbekendheid

Marktonderzoek

We starten met een diepgaand marktonderzoek om jouw doelgroep en concurrentie te begrijpen. Door inzicht te krijgen in de behoeften van onze doelgroep kunnen we gerichte strategieën ontwikkelen.

Contentstrategie en branding

Met boeiende blogberichten, video's en infographics versterken we jouw merkidentiteit. Door consistente en visueel aantrekkelijke content te creëren, vergroten we jouw herkenbaarheid.

Social media marketing

Een consistente aanwezigheid op sociale media, met regelmatige updates en interactie, bevordert de betrokkenheid. Via sociale media bouwen we een gemeenschap op en vergroten we de interactie met jouw merk.

Digitale advertenties

We implementeren gerichte betaalde advertenties op platforms zoals Google Ads en sociale media. Door regelmatige analyses en optimalisaties behalen we een effectieve ROI.

Influencer marketing en partnerschappen

We identificeren relevante influencers in de branche voor samenwerking en grotere zichtbaarheid. Door strategische samenwerkingen vergroten we de naamsbekendheid en versterken we jouw positie op de markt.

Google Ads

Google Ads biedt gerichte advertentiemogelijkheden en levert meetbare resultaten. Met flexibele budgetbeheersing is het toegankelijk voor zowel kleine lokale bedrijven als grote ondernemingen.

Zeer specifiek op zoektermen en doelgroepen

Meetbare resultaten

Flexibele budgetbeheersing