Fris & fruitige website vol inspiratie!

Wij realiseerden dit project voor: 

Coöperatie Hoogstraten

Uit de langste samenwerkingen komen de mooiste projecten! Studio 27 bouwde een nieuwe consumentenwebsite, inclusief een arsenaal aan toffe content, animaties, custom code en een telermodule.
No items found.

Webdesign dat past bij de eindconsument

Voor hun eindklanten was de Coöperatie op zoek naar een nieuwe consumentenwebsite, die aansluit bij hun aanbod aan vers fruit en groenten. Het doel? Geen corporate website, maar juist vloeiend, met een vlotte en zachte indruk. Een knappe uitdaging voor ons webdesignteam!

Wat maakt het nu juist zo'n uitgebreid project? Per groente of fruit hebben we een verschillende opmaak toegepast, zo heeft iedere vrucht een andere kleur en hebben we een speels design dat verandert aan de hand van jouw smaak! Met animaties en custom code zijn de opties eindeloos. Daarnaast is de site niet alleen bedoeld om klanten bekend te maken met de producten van de Coöperatie Hoogstraten, maar met de receptenpagina's zorgen we er ook direct voor dat consumenten verschillende suggesties krijgen om de heerlijke verse groenten en fruit te gebruiken in de keuken. Bekijk het resultaat maar eens, we zijn er zeker van dat het water je in de mond loopt!

Daarnaast hebben we onszelf uitgedaagd en een directe connectie gelegd tussen eindklant en de telers die onder Coöperatie Hoogstraten vallen. Via een QR-code of specifiek productnummer op producten kunnen consumenten zelf feedback geven. Heb jij genoten van jouw bakje aardbeien? Laat het de teler weten!

Zelf een succesverhaal worden?

Geïnspireerd door dit succesverhaal en zin om zelf jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Neem vrijblijvend contact op.

Wij maken gebruik van cookies
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren.

Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.