Verhoog jouw aanvragen

Succes wordt gevormd door het laten converteren van waardevolle bezoekers op jouw website. Onze doelstelling tijdens dit traject is informeren, enthousiasmeren en activeren.

verkoop ligt aan de basis van groei

Ontdek ons gestroomlijnd proces zodat nieuw geïnteresseerden converteren naar vaste klanten

Vaste instroom van aanvragen

Een grotere instroom van relevante aanvragen resulteert in meer omzet

Automatisatie

Een koppeling met jouw CRM-systeem zorgt voor een efficiënte klantentraject

Deze ambitieuze bedrijven gingen je voor

Hoe we resultaat realiseren in 5 stappen

Doelgroep bepaling

We (her)definiëren de doelgroep die aansluit op jouw product of dienst. Deze analyse vormt de basis voor het ontwikkelen van nauwkeurige klantprofielen, waardoor je doelgerichte marketinginspanningen kunt ontplooien.

Vergroten van online aanwezigheid

We voeren verbeteringen door aan de website voor een intuïtievere gebruikerservaring en vergroten de online zichtbaarheid door het bekijken van een SEO traject. Daarnaast gaan we na welke platformen aansluiten bij jouw doelgroep om een breder publiek te bereiken.

Contentmarketing en leadgeneratie

We ontwikkelen hoogwaardige content die naadloos aansluit op de behoeften en interesses van jouw doelgroep. We zetten lead-gen campagnes in waarbij we waardevolle content aanbieden in ruil voor contactgegevens. Daarnaast bouwen we marketingfunnels die potentiële klanten begeleiden van bewustwording tot conversie.

Geautomatiseerde E-mailmarketing

We implementeren een doeltreffend e-mailmarketingplatform voor geautomatiseerde campagnes en stellen gepersonaliseerde e-mails in op basis van klantgedrag en voorkeuren.

Data-analyse en optimalisatie

We monitoren de prestaties van onze digitale marketingcampagnes met behulp van analysetools en passen onze strategieën aan op basis van verkregen klantenfeedback. Door voortdurend op de hoogte te blijven van de laatste trends, houden we onze strategieën actueel en zorgen we voor een concurrentievoordeel in onze aanpak.

In de kijker

400% groei in aanvragen met Google Ads!

Mattheussen Bos & Tuin stapte dit jaar over naar Studio 27. Wij gingen aan de slag met hun bestaande Google Ads account en zorgden voor een groei van 400% in offerteaanvragen!

Meer offerte-aanvragen met Google Ads

Steeds meer stuurt Google Ads aan op automatische toepassingen vanuit het algoritme. Automatische aanbevelingen vanuit Google worden vaak zonder kritieke blik direct toegepast, zonder de doelstelling van de klant voorop te stellen. Bij Studio 27 hechten we veel belang aan de volledige controle door onze experts. Zo kunnen wij zorgen voor een effectievere en efficiëntere aanpak voor jouw Google Ads!

Mattheussen Bos & Tuin is sinds medio 2022 één van onze Ads-klanten. Het effect van onze persoonlijke aanpak is duidelijk te zien in de resultaten. Ten opzichte van de eerste helft van het jaar, zijn het aantal ingevulde offerteformulieren, telefoongesprekken en verzonden e-mails verviervoudigd. Het effect van onze Google Ads strategie is duidelijk te merken op kantoor bij Mattheussen Bos & Tuin, de aanvragen komen nu vlotter binnen dan ooit!

Niet alleen Mattheussen is tevreden, ook Studio 27 is trots op dit resultaat!

Integratie met CRM

Door marketinganalyses te koppelen aan het CRM-systeem ontstaan er waardevolle inzichten.

Gepersonaliseerde marketing

Optimalisatie van marketingbudget

Dieper klanteninzicht

Wij maken gebruik van cookies
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren.

Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.