Verhoog jouw aanvragen

Succes wordt gevormd door het laten converteren van waardevolle bezoekers op jouw website. Onze doelstelling tijdens dit traject is informeren, enthousiasmeren en activeren.

verkoop ligt aan de basis van groei

Ontdek ons gestroomlijnd proces zodat nieuw geïnteresseerden converteren naar vaste klanten

Vaste instroom van aanvragen

Een grotere instroom van relevante aanvragen resulteert in meer omzet

Automatisatie

Een koppeling met jouw CRM-systeem zorgt voor een efficiënte klantentraject

Hoe we resultaat realiseren in 5 stappen

Doelgroep bepaling

We (her)definiëren de doelgroep die aansluit op jouw product of dienst. Deze analyse vormt de basis voor het ontwikkelen van nauwkeurige klantprofielen, waardoor je doelgerichte marketinginspanningen kunt ontplooien.

Vergroten van online aanwezigheid

We voeren verbeteringen door aan de website voor een intuïtievere gebruikerservaring en vergroten de online zichtbaarheid door het bekijken van een SEO traject. Daarnaast gaan we na welke platformen aansluiten bij jouw doelgroep om een breder publiek  te bereiken.

Contentmarketing en leadgeneratie

We ontwikkelen hoogwaardige content die naadloos aansluit op de behoeften en interesses van jouw doelgroep. We zetten lead-gen campagnes in waarbij we  waardevolle content aanbieden in ruil voor contactgegevens. Daarnaast bouwen we marketingfunnels die potentiële klanten begeleiden van bewustwording tot conversie.

Geautomatiseerde E-mailmarketing

We implementeren een doeltreffend e-mailmarketingplatform voor geautomatiseerde campagnes en stellen gepersonaliseerde e-mails in op basis van klantgedrag en voorkeuren.

Data-analyse en optimalisatie

We monitoren de prestaties van onze digitale marketingcampagnes met behulp van analysetools en passen onze strategieën aan op basis van verkregen klantenfeedback. Door voortdurend op de hoogte te blijven van de laatste trends, houden we onze strategieën actueel en zorgen we voor een concurrentievoordeel in onze aanpak.

Integratie met CRM

Door marketinganalyses te koppelen aan het CRM-systeem ontstaan er waardevolle inzichten.

Gepersonaliseerde marketing

Optimalisatie van marketingbudget

Dieper klanteninzicht