Videocontent

Bij Studio 27 brengen we uw verhaal tot leven met flitsende videocontent. Onze in-house videostudio zorgt voor een naadloze productie van begin tot eind.

Bedrijfsvideo

Productvideo

Testimonial

Explainer video

Behind the scenes

Drone

Aftermovie

Trouwvideo

TV-Commercial

Videoclip

Realisatievideo

Timelapse

Waarom video?

Al vanaf het begin vormde video een belangrijk onderdeel binnen ons bedrijf. We begonnen met shoots in de muziek- en evenementensector en verlegden later onze focus naar een meer bedrijfsmatige context. Sinds ons begin is video enorm gegroeid in populariteit, lees hiernaast hoe dit komt.

Hogere betrokkenheid

Video's hebben de kracht om de aandacht van het publiek beter vast te houden dan tekstuele content. Mensen vinden het vaak leuk om naar visuele verhalen te kijken, waardoor video's een effectieve manier zijn om betrokkenheid te vergroten.

SEO-verbetering

Zoekmachines geven de voorkeur aan websites met diverse content, waaronder video's. Het gebruik van videocontent op je website kan de SEO-prestaties verbeteren en je zichtbaarheid in zoekresultaten vergroten.

De trend van reels

Videocontent kan in verschillende formaten worden gepresenteerd, zoals tutorials, vlogs, animaties, interviews, en meer. Deze diversiteit stelt je in staat om je boodschap op verschillende manieren te communiceren en een breder publiek aan te spreken.

Important:
If you rename this component, remember to update the classes in the HTML embed named layout423_hover-content.

Videostudio

De mogelijkheden in onze videostudio zijn eindeloos. Dagelijks werken we hier aan productshoots, muziekclips of tutorials. Jouw boodschap vertalen naar videocontent, dat doe je in onze studio!

Fotostudio

Van productfotografie tot portretfotografie, onze fotostudio met programmeerbare belichting zorgt voor een consistent resultaat in een zo kort mogelijke tijd.

muziekstudio

In onze muziekstudio kan je aan de slag met jouw nieuwste muziekalbum, podcast of bedrijfsboodschap!

Wij maken gebruik van cookies
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren.

Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.