400% groei in aanvragen met Google Ads!

Wij realiseerden dit project voor: 

Mattheussen Bos- & Natuurbeheer

Mattheussen Bos & Tuin stapte dit jaar over naar Studio 27. Wij gingen aan de slag met hun bestaande Google Ads account en zorgden voor een groei van 400% in offerteaanvragen!
No items found.

Meer offerte-aanvragen met Google Ads

Steeds meer stuurt Google Ads aan op automatische toepassingen vanuit het algoritme. Automatische aanbevelingen vanuit Google worden vaak zonder kritieke blik direct toegepast, zonder de doelstelling van de klant voorop te stellen. Bij Studio 27 hechten we veel belang aan de volledige controle door onze experts. Zo kunnen wij zorgen voor een effectievere en efficiëntere aanpak voor jouw Google Ads!

Mattheussen Bos & Tuin is sinds medio 2022 één van onze Ads-klanten. Het effect van onze persoonlijke aanpak is duidelijk te zien in de resultaten. Ten opzichte van de eerste helft van het jaar, zijn het aantal ingevulde offerteformulieren, telefoongesprekken en verzonden e-mails verviervoudigd. Het effect van onze Google Ads strategie is duidelijk te merken op kantoor bij Mattheussen Bos & Tuin, de aanvragen komen nu vlotter binnen dan ooit!

Niet alleen Mattheussen is tevreden, ook Studio 27 is trots op dit resultaat!

Zelf een succesverhaal worden?

Geïnspireerd door dit succesverhaal en zin om zelf jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Neem vrijblijvend contact op.

Wij maken gebruik van cookies
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren.

Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.