Meer dan 50 sollicitaties door Social Media Ads

Wij realiseerden dit project voor: 

Vorsselmans Solar

Op basis van een complete employer branding advertentiecampagne ontvingen we voor Vorsselmans en Vorsselmans Solar dan 50 sollicitaties van potentiële installateurs en productiemedewerkers!
No items found.

Social media advertenties voor meer sollicitaties!

Vorsselmans groeit hard, net als het beschikbare werk! Dit betekende dat het team snel moest meegroeien met het aantal aanvragen, maar de klassieke wervingsmanieren via uitzendbureau's leverden geen resultaat op korte termijn. Om hier het verschil te maken vertrouwde Vorsselmans Studio 27 om via alternatieve recruteringskanalen aan de slag te gaan. Een advertentiecampagne, gebaseerd op employer branding en aansprekende vacaturevideo's, maakte het verschil op Facebook en Instagram.

Het voordeel van advertentiecampagnes?

Met lage kosten een groot bereik aanspreken, maar ook voordelig sollicitaties ontvangen! Advertentiecampagnes zijn vaak interessanter voor recrutering van technische profielen dan het inschakelen van externe recruteringsbureaus.

Met ons campagnetraject focussen we eerst op het in beeld brengen van de werksfeer, het creëeren met kwalitatieve content een sterke employer branding die zorgt voor meer overtuiging bij potentiële werknemers. Via een uitgezette flow van landingspagina's en retargeting advertenties, zetten we zo de mogelijke sollicitanten over tot actie: solliciteren. De kosten per ontvangen CV via Social Media Ads bedraagt voor sommige vacatures slechts €60,81!

Zelf een succesverhaal worden?

Geïnspireerd door dit succesverhaal en zin om zelf jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Neem vrijblijvend contact op.