Webdesign & fotoshoots voor Bruurs

Wij realiseerden dit project voor: 

Bruurs

Een nieuwe website voor een modehuis moet natuurlijk worden aangevuld met hoogwaardige content. Het resultaat van de fotoshoot zie je hieronder!
No items found.

Van plan tot uitvoering

Bruurs is een modewinkel gelegen op de Vrijheid, in het hartje van Hoogstraten. Het is DE place to be voor fashion kledij en accessoires. Het is dan ook geen wonder dat Bruurs bekend staat in Hoogstraten en omstreken. Tot voor kort bestond Bruurs uit twee winkels, namelijk Bruurs Men en Bruurs Women. Omdat deze twee gingen fuseren kwamen ze met het idee om een nieuw concept uit te denken. Hierbij hoort natuurlijk een nieuwe website en huisstijl. Daarnaast was ook het idee om de jongere generatie aan te spreken.

Modern, fris en stijlvol

Een nieuwe website moet natuurlijk worden opgevuld met content. Daarom hebben we aantal modellen opgetrommeld die het wel zagen zitten om in de kleren van Bruurs te kruipen. Het resultaat van de fotoshoot zie je hieronder! Vergeet zeker niet de website eens te checken, wie weet vind je wel iets naar jouw smaak!

Zelf een succesverhaal worden?

Geïnspireerd door dit succesverhaal en zin om zelf jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Neem vrijblijvend contact op.

Wij maken gebruik van cookies
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren.

Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.