Contacteer ons!

Virtueel en interactief

Een 360° tour is een virtuele en interactieve tour door jouw bedrijf, school, toonzaal, ...
Noem maar op! Twijfel je nog of heb je niet zo'n goed beeld op
wat een 360° tour net is? Bekijk hieronder enkele door ons gemaakte tours en laat je inspireren!

overzicht 360° tour sint-katharinakerk

Waarom 360° bij Studio 27?

Kwaliteit voorop! Wij bij Studio 27 zetten kwaliteit op de eerste plaats. Zeker bij 360° is dit één van onze grootste troeven. Zo verkiezen wij voor het maken van onze tours geen 360° camera, maar een gewone camera.

De foto's die we hiermee maken plakken we met software aan elkaar. Op deze manier krijg je een hogere resolutie waar 360° camera's niet aan kunnen tippen!

Nog twijfels? Bekijk hieronder enkele van onze tours en laat je overtuigen!

Ontdek onze tours

Play icoon
Play icoon
Play icoon
Play icoon

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in een 360°-tour? Wil je jouw bedrijf, school, toonzaal, of eender wat laten schitteren? Laat het ons weten en we bekijken samen de mogelijkheden.

Een 360° tour is een vernieuwend en leuk interactief gebeuren. Laat je bedrijf eruit springen en zet nog net een stapje extra. Neem contact op voor meer informatie.

Contact

Wij maken. Jij inspireert.

Welkom bij Studio 27. Meer dan ooit is de online zichtbaarheid van jouw project van belang. Transparantie, passie en kwaliteit. Dat is waarvoor we willen staan. Hiermee gaat ons enthousiaste team aan de slag om jouw idee op een creatieve manier in beeld te brengen. Neem een kijkje op onze website en laat je overtuigen: online marketing werkt!

Ons kantoor

Ontdek binnenkort ons kantoor in een virtuele 360° tour! Missschien vind je wel inspiratie voor een eigen interactieve tour?

Benieuwd naar ons verhaal?

Interesse in 360°?

Wil jij graag je bedrijf, school, toonzaal, ... Op een creatieve manier
in beeld brengen? Dan is 360° het geschikte medium voor jou.

Afspraak?
Inclusief koffie en koekje
Komt in orde!
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.