Fotostudio

Onze in-house fotostudio is een toonbeeld van technische innovatie en creatieve flexibiliteit. De studio is uitgerust met een voorgeprogrammeerd belichtingsplafond waardoor we snel en efficiënt kunnen wisselen tussen lichtstanden voor diverse soorten shoots. Daarnaast beschikken we ook over een veelzijdige backdrop-systeem waarmee we in slechts seconden verschillende achtergronden kunnen creëren. Of het nu gaat over een productshoot of een portretshoot, voor elke shoot kunnen we ons gemakkelijk aanpassen naar de specifieke wensen van de klant.

USP's van onze fotostudio?

Onze digitale aanpak garandeert efficiënte, klantgerichte fotoshoots, perfect afgestemd op jouw unieke behoeften.

programmeerbare belichting

Onze fotostudio met voorgeprogrammeerd belichtingsplafond maakt efficiënte en consistente shoots mogelijk op verschillende momenten.

Achtergronden op maat

Ons backdrop-systeem laat ons toe razendsnel diverse achtergronden te creëren die passen bij jouw wensen.

werk/wachtruimtes

Klanten kunnen comfortabel werken in onze kantoorruimtes terwijl ze de shoot bijwonen, voor een optimale combinatie van werk en betrokkenheid.

Aanpasbaar

De studio past zich naadloos aan voor product- en portretshoots, volledig in lijn met de wensen van de klant.

Bezoek onze FOTOSTUDIO

Benieuwd naar wat er achter onze schermen gebeurt? Kom langs voor een rondleiding in onze videostudio en ontdek zelf hoe wij de zotste ideeën tot leven brengen!

Hoe klanten ons ervaren

Het enthousiasme dat we van een klant terugkrijgen geeft ons energie!

Ik heb al verschillende videobedrijven ingeschakeld voor verschillende doelen, maar jullie waren de eerste die een goede planning hadden.

Hillewaere

Een superfijne en professionele samenwerking die we zeker opnieuw aangaan."

Cöoperatie Hoogstraten

Wij maken gebruik van cookies
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren.

Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.