MUZIEKstudio

Onze muziekstudio is uitgerust voor een breed scala aan muzikale projecten, variërend van muziekproducties tot voice-over en zangopnames. Met onze apparatuur kunnen we zowel artistieke als zakelijke audiobehoeften vervullen. Kortom, het is de ideale plek voor het creëren van hoogwaardige audioproducties.

Wist je dat we voor Coöperatie Hoogstraten naast het videoluik ook de muziek mochten componeren voor een tv-spot?

USP's van onze muziekstudio

Onze interne muziekstudio zorgt ervoor dat we een hoger kwaliteitslabel kunnen garanderen. De samenwerking tussen ons video en audioluik zorgt dat we unieke projecten in sneltempo kunnen realiseren. 

van Muziek tot podcasts

Onze muziekstudio is perfect voor een breed scala aan audio-opnames, van muziekproducties tot voice-over opnames en professionele podcasts.

Sound design

Audio vormt een essentieel onderdeel van bijna elke video. Het is handig dat onze content creators zich kunnen isoleren om na de videomontage ook de audio te optimaliseren.

Neumann

Onze studio is uitgerust met de beste apparatuur. We zijn ambassadeur van het merk Neumann, een toonaangevend merk binnen de audiowereld. 

WERK/Wachtruimtes

Klanten kunnen comfortabel werken in onze kantoorruimtes terwijl ze de opnames bijwonen, voor een optimale combinatie van werk en betrokkenheid.

Bezoek onze studio's

Benieuwd naar wat er achter onze schermen gebeurt? Kom langs voor een rondleiding in onze muziekstudio en ontdek zelf hoe wij de zotste ideeën tot leven brengen!

Een blik achter onze schermen

Ontdek de fun achter onze schermen! Een sterk resultaat begint bij een gedreven team. Geen uitdaging is ons te veel!  #TeamWork

Wij maken gebruik van cookies
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren.

Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.