Uitdaging, enthousiasme en uniek!

Unbore your learning! Dat is hét motto van Talent Tracks, een onderneming vol goesting voor bedrijfstrainingen. Samen werkten we met Koen en Geert aan een website die het verschil maakt!

Zelf een succesverhaal worden?

Uniek en uitdagend webdevelopment

Talent Tracks wil HR structureel vooruit helpen. Koen en Geert lanceren daarom leerculturen voor ondernemingen, die talent aantrekken, prikkelen en laten groeien. In samenwerking met een groot aantal trainers, zorgen zij voor bedrijfstrainingen die ieder bedrijf boosten. Van recrutering en onboarding tot presentatieskills en storytelling, Talent Tracks pakt ontwikkeling anders aan. Die brede aanpak van leren, leren, leren, moest duidelijk overkomen op hun website. Hierbij was het ook belangrijk dat hun trainers een centrale rol kregen en dat is gelukt!

Onze webdevelopers zijn, net als Koen en Geert, trots op het resultaat. Ze werkten verder op het design van Holy. Een knap design, dat enthousiasme en fun uitstraalt, zorgt ervoor dat je zin krijgt om mee op de Talent Tracks-trein te stappen. Even sparren, leerpartner worden of juist interesse in een van de thema's? De website van Talent Tracks biedt het aanbod overzichtelijk en aantrekkelijk aan. Bekijk zeker eens hoe jij bij kunt leren en verder uit kunt groeien via de link!

#trotsoponswerk

Succes is waarvoor we gaan!

Regelmatig updates van onze nieuwste trends?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief!
Oeps, er ging iets mis. Probeer het nog eens.
© 2023 Studio 27. Alle rechten voorbehouden.