360° Tour Sint-Katharinakerk

Om dit prachtige gebouw uit de 16de eeuw in de kijker te zetten maakten met Stad Hoogstraten een virtuele rondleiding. Zo kan je van het uitzicht genieten zonder de 294 treden te trotseren.

Zelf een succesverhaal worden?

Geschiedenis in beeld

Wist je dat de Sint-Katharinakerk één van de hoogste bakstenen gebouwen ter wereld is?

Om dit prachtige gebouw uit de 16de eeuw in de kijker te zetten maakten we samen met Stad Hoogstraten een virtuele rondleiding. Zo kan je van het uitzicht genieten zonder de 294 treden te trotseren.

Naast het prachtige uitzicht kan je ook een kijkje nemen in de beiaardkamer. Deze hangt vol met prachtige oude klokken. Om de beleving nog interactiever te maken, hebben we een spelmodus in de tour ingestoken. Je opdracht is om alle 28 klokken te luiden!

Ook voor deze tour zorgden we voor de beste kwaliteit van de 360° panorama's. In tegenstelling tot een 360° camera waarbij je een foto in één keer neemt, maken wij meerdere foto's met een gewone fotocamera. Door telkens 45° graden te draaien zorgen we ervoor dat wel heel omgeving op beeld hebben. Daarna plakken we met software deze foto's aan elkaar, wat zorgt voor uiterst goede kwaliteit!

#trotsoponswerk

Succes is waarvoor we gaan!

Regelmatig updates van onze nieuwste trends?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief!
Oeps, er ging iets mis. Probeer het nog eens.
© 2023 Studio 27. Alle rechten voorbehouden.