GR Technics - Stalico

GR Technics en Stalico zochten naar een nieuwe partner om hun website op te frissen. Gaandeweg werden ze geselecteerd voor de VOKA 'Prijs Ondernemen 2023'. Hierbij ondersteunen we hen in communicatie en begeleiden we hen naar een overtuigende presentatie!

Zelf een succesverhaal worden?

Website/webshops

GR Technics en Stalico bieden mobiele verlichting, lichtmasten, cameramasten en hybride systemen aan. GR Technics focust zich op de verhuurmarkt en Stalico op de verkoop. Ze willen hun websites opfrissen en uitbouwen met 3D modellen waarop de consument rechtstreeks hun product kan bestellen of huren via een webshop. Hierbij dienen beide websites gericht te zijn op het verhogen van het aantal conversies.

Content creatie

Om de website van de nodige content te voorzien werden twee opnamemomenten ingepland. Er werden beelden gemaakt op de werkvloer én bij realisaties van lopende projecten. Verder werden de producten van GR Technics en Stalico tot in onze studio gebracht. Hier maakten we productfoto's van hun artikelen om te implementeren op beide websites. Bijkomend werd de nodige content gemaakt voor het maken van 3D modellen. De gemaakte content werd zowel ingezet op de websites als op sociale mediakanalen.


Interactieve 3D modellen

De beelden van de productshoot in de studio werden gebruikt om 3D modellen uit te werken van enkele producten uit het gamma. Deze 3D modellen worden geïmplementeerd op de website om de bezoeker interactief toegang te geven tot het uitzicht van de producten. In een tweede fase worden de 3D modellen omgebouwd tot een 3D configurator waarbij bepaalde elementen zoals kleuren en extra opties real time aangepast kunnen worden in het 3D model op de website.


VOKA 'Prijs ondernemen 2023',

Gaandeweg onze samenwerking werd GR Technics geselecteerd voor de VOKA 'Prijs ondernemen 2023'. In enkele opleidingen stomen we GR Technics klaar om een overtuigende presentatie te geven op jurymoment van VOKA. Bijkomend werden de beelden van eerdere contentshoots opnieuw gebruikt in een aparte montage om de jury mee te overtuigen.

Wij duimen alvast mee voor de winst 🙌🏼

#trotsoponswerk

Succes is waarvoor we gaan!

Regelmatig updates van onze nieuwste trends?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief!
Oeps, er ging iets mis. Probeer het nog eens.
© 2023 Studio 27. Alle rechten voorbehouden.