Rebranding en webdesign BAUT Architecten

Een complete rebranding en redesign van de website voor BAUT Architecten, specifiek voor een B2B doelgroep? Geen probleem voor het (web)design team van Studio 27!

Zelf een succesverhaal worden?

Architecturale rebranding

BAUT Architecten wou graag een totale rebranding van hun logo en website, voor ons een interessant project, omdat dit architectenbureau zich voornamelijk focust op bedrijfspanden en infrastructuur. Hun diensten focussen zich dus vooral op een B2B doelpubliek.

Onze grafisch designers kregen de opdracht op hedendaags logo te creëren dat architecturaal en strak overkomt. Het resultaat mag er zijn, een typografisch logo met elementen die gebruikt kunnen worden als beeldmerk. De afkorting Bouwen Aan Uw Toekomst is eenvoudig weergegeven, met een focus op de B of "Bouwen", met een abstracte touch.

Het voordeel van eenvoud in dit logo is te vinden in toepassingen voor op de website en visitekaartjes. Door een sterk contrast tussen zwart en wit is er niet teveel afleiding, maar is de boodschap sterk genoeg om de aandacht te trekken. Zo blijft de focus vooral behouden op kwalitatief hoogstaande architecturale fotografie op de website, terwijl het logo toch bolt genoeg is om aanwezig te zijn.

#trotsoponswerk

Succes is waarvoor we gaan!

Regelmatig updates van onze nieuwste trends?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief!
Oeps, er ging iets mis. Probeer het nog eens.
© 2023 Studio 27. Alle rechten voorbehouden.