In cijfers

Studio 27 groeide uit tot een jong team van 16 gedreven vrienden. We zijn trots op onze trouwe klantrelaties en genieten van elke samenwerking. Onze reis wordt gedreven door passie, transparantie en kwaliteit.

16 teamleden
16 Straffe koppen. Niet zomaar collega's maar een hechte groep vrienden.
100+ klanten
De vele vaste samenwerkingen maken dat we steeds creatief sectoren kunnen verbinden.
1 aanspreekpunt
Met volle goesting en een persoonlijke aanpak nemen we een vliegende start.
127% goesting
Ons jong, gedreven en vooral gemotiveerd team zorgt dat klanten ernaar uitkijken om met ons te werken.

Méér dan een team

Ons in-house team, persoonlijke communicatie en brede oriëntatie onderscheiden ons. Efficiënte en flexibele processen zijn een gevolg van de harde inzet van ons jong, gedreven team.

1. Advies

Naamsbekendheid

Verkoop

Employer branding

Wat maakt ons uniek?

Tijdens een strategiesessie staat jouw doelstelling centraal. We zitten samen rond de tafel en werken een digitaal traject uit. Vanuit onze expertise vanuit diverse sectoren ontwikkelen we een advies op maat die continu in beweging blijft.

2. Content

Video

Foto

Animatie

Grafisch ontwerp

Livestreaming

Wat maakt ons uniek?

Onze content creators zijn breed opgeleid, waardoor ze veelzijdig inzetbaar zijn. Hierdoor kunnen we ons zeer flexibel opstellen en zoeken naar creatieve oplossingen.

3. Webdesign

Websites

E-commerce

SEO

Onderhoud en hosting

Wat maakt ons uniek?

Het combineren van design als development stelt ons in staat om kwalitatieve websites tegen korte doorlooptijden aan te bieden. Door de nauwe samenwerking met onze content creators en adverteerders bekomen we steeds een uniek en technisch sterk resultaat.

4. Social media

Beheer van alle kanalen

Insights

Wat maakt ons uniek?

Via ons platform Insights plannen we posts vooruit en bieden we een gemakkelijke manier om feedback en goedkeuring te geven. Hierdoor blijf je consistent aanwezig op social media. Elke 3 maanden bepalen we de thema's voor de volgende periode.

5. Advertenties

Google Ads

Socials ads

E-mail marketing

Wat maakt ons uniek?

Door onze nauwe samenwerking met het content en webdesign team kijken we verder dan de instellingen van onze advertenties. Zo gaan we na of landingspagina's en het gemaakte beeldmateriaal verder geoptimaliseerd kunnen worden. Elke maand zitten we samen om de behaalde resultaten te overlopen.

6. Opleidingen

Content

Social media

Webdesign

Advertenties

Wat maakt ons uniek?

Onze vernieuwende kijk kan helpen bij nieuwe inzichten te verkrijgen rond bovenstaande thema's. We zetten de theorie om in praktijk. Dit kunnen we doen op locatie of in onze eigen studio's. Sessies worden zowel één op één als in groep gegeven.

Ayano

Studio 27 is een heel jong en gemotiveerd team. Ze begrijpen wat wij willen creëren en kunnen ons ontzorgen op verschillende vlakken: webdesign, video content, ...

Erwin Meeusen

Rodenburgh

"Studio 27 heeft voor ons creatieve en doeltreffende video’s gemaakt die steeds de boodschap overbrachten op een kwaliteitsvolle manier. Hun communicatie is professioneel, maar op een losse, informele manier."
Arthur Rodenburgh

Autofinish

De samenwerking is heel snel en vlot verlopen. Ik werd persoonlijk ontvangen en heb het gevoel dat ze me te bieden hadden wat ik zocht.

Ken Klijn

Wat partners van ons zeggen

Samenwerken met klanten, hand in hand naar succes. Positiviteit en synergie creëren een krachtige band voor grenzeloze groei.

"Zeer toffe en aangename mensen, ze hebben ons zeer goed en professioneel voortgeholpen met het ontwikkelen van onze website!"

Wout Oris

Oris Wuyts

"Zeer klantvriendelijk, professioneel en bovenal: getalenteerde mensen die weten waar ze mee bezig zijn."

Peter Martens

Martens Verzekeringen

"Jullie zijn het eerst die een goede planning hadden, gemotiveerde shots nam vanuit heel veel hoeken en op creatieve manieren."

Jolien Krijnen

Hillewaere

“We schakelden Studio 27 in voor het maken van foto's van onze dagdagelijkse activiteiten in ons bedrijf. Al onze activiteiten werden professioneel en zeer volledig vastgelegd."

Jeroen Ooms

Grafom

"Zeer tevreden over het eindresultaat en de constructieve samenwerking. Studio 27 is een fijne, professionele partner om mee samen te werken voor audiovisuele concepten."

Yvonne van Dijk

Martens Verzekeringen

“Studio 27 heeft vanaf het begin door goede communicatie en meedenken in ons verhaal hier perfect op ingespeeld met een topresultaat als gevolg."

Tom Gabriels

Ayano

Veel gestelde vragen

Heb je al een beter beeld van Studio 27, maar zit je nog met andere vragen? Klik onderaan en laat het ons weten!

Wat is de gemiddelde doorlooptijd van een website?

De doorlooptijd van een website varieert afhankelijk van het project, maar bij ons wordt het proces gestroomlijnd door design en development samen te nemen. Het websiteproject is opgedeeld in 5 stappen:

Stap 1 - Behoeften en doelstellingen: We brengen grondig in kaart wat de noden en doelstellingen zijn van de website en stemmen dit af met de klant.

Stap 2 - Ontwerp en ontwikkeling van de homepagina: We starten met het designen en developpen van de homepagina van de website.

Stap 3 - Designoverzicht en feedback: We overlopen het ontwerp en vragen om feedback van de klant.

Stap 4 - Bouwen van overige pagina's: Met de gegeven feedback gaan we aan de slag en bouwen we de overige pagina's.

Stap 5 - Laatste afwerking: We zitten opnieuw samen voor eventuele laatste feedback, waarna we de puntjes op de i zetten. Denk aan responsiveness, copywriting, SEO, koppeling met Google Analytics, enzovoort.

Gemiddeld hangt de doorlooptijd van een website sterk af van de grootte van het project en de snelheid van feedback van de klant. Voor een kleine one-pager streven we ernaar om dit proces in maximaal 2 weken af te ronden, terwijl voor grotere websites de doorlooptijd tussen de 2 weken en 2 maanden ligt.

Wat is de gemiddelde doorlooptijd van een bedrijfsvideo?

De doorlooptijd van een (bedrijfs)video is flexibel en afhankelijk van verschillende factoren, zoals weersomstandigheden en beschikbaarheid van figuranten. Ons team van content creators is echter groot genoeg om flexibel om te gaan met het inplannen van shoots. We kunnen last-minute shoots mogelijk maken en deze gemakkelijk verschuiven naar andere data.

Wat betreft de montages vragen we van de klant wat meer flexibiliteit, omdat we deze afhankelijk van onze shootplanning moeten inplannen. Gemiddeld rekenen we 2 tot 3 weken voor de montage van een (bedrijfs)video, maar de exacte doorlooptijd hangt af van de omvang van het project en onze shootplanning. We streven ernaar om elke video zo snel mogelijk en met de hoogste kwaliteit op te leveren.

Waarom samenwerken met Studio 27 en niet met verschillende freelancers?

Studio 27 staat voor het samenbrengen van in-house experts met telkens een andere achtergrond: advies, content, webdesign , social media en advertenties. We vormen 1 toegankelijke omgeving waardoor de samenwerking tussen onze verschillende diensten steeds vlot loopt. Zo stemmen we agenda's, ideeën en resultaten met elkaar af om op de meest efficiënte manier een project te realiseren. Hierbij heb je telkens 1 of maximaal 2 aanspreekpunten waardoor ook communicatie met onze klant steeds duidelijk verloopt.

Is het mogelijk om met een beperkt budget samen te werken?

Ja, we begrijpen dat elk bedrijf een ander budget heeft voor marketing. We werken nauw samen met onze klanten om strategieën te ontwikkelen die passen binnen hun budget en toch effectief zijn. We optimaliseren onze inspanningen om de beste resultaten te behalen binnen de beschikbare middelen.

Vragen of opmerkingen?

Flor Vinckx
Projectmanager
Vincent Verleije
Zaakvoerder
Personeelsfoto Studio27 - Manon Rijckmans
Manon Rijckmans
Projectmanager
Marketingstrategie Studio 27
Rik Geets
Vertegenwoordiger

Zo in je mailbox!

Bedankt voor de fijne kennismaking. Ontvang ons uithangbord!

Bedankt! Je ontvangt de presentatie in je mailbox.
Er is iets mis gelopen... Probeer het nog een keer.