Rodenburgh Immobiliën

Wat begon als onze eerste bedrijfsklant groeide uit tot een vlotte, vriendschappelijke samenwerking voor content, online advertenties en strategisch advies. Als makelaar staat Rodenburgh bekend om haar specialisme in luxevastgoed. Het goed in beeld brengen en bereiken van het juiste cliënteel zien wij ook als gezonde uitdaging.

Het traject dat we samen bewandelen

Arthur Rodenburgh benaderde ons na het ontdekken van enkele videoclips die we voor artiesten zoals Pommelien Thijs en Dimitri Vegas & Like Mike hadden geshoot. Enthousiast begonnen we met het in beeld brengen van enkele panden. Het begin van een lange samenwerking waaruit nog veel storytelling, promovideo's, drone fotografie, ... zou voortvloeien.

Door de tevredenheid van Rodenburgh over de opgenomen video's besloten ze om ook de overstap te maken van advertentiepartner. Het gevolg? Duidelijke communicatie en positieve resultaten op zowel Google Ads als Facebook Ads. De ideale manier om ons ook op strategisch niveau meer te binden met Rodenburgh.

Proactiviteit als marketing partner is enorm belangrijk. Het geven van adviezen rond SEO en nieuwe videoconcepten delen we graag tijdens onze maandelijkse advertentiemeeting.

Sunt veniam a occaecati amet explicabo. Sequi recusandae temporibus. Sapiente aspernatur non eum. Ex dolor

Culpa recusandae nesciunt quia dolorem perspiciatis et. Recusandae numquam placeat ut. Qui quae atque a c

Behind the scenes

No items found.