Laat jouw bedrijf spreken met content

Grafisch design, copywriting en content creatie dat vertelt en overtuigt, dat is ons ding! Ons hoogwaardig beeldmateriaal en unieke design, in combinatie met sterke (SEO-vriendelijke) teksten zorgt voor professionaliteit, naamsbekendheid en zet jouw kwaliteiten haarfijn in de kijker.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Video & Foto

Wist je dat videocontent zorgt voor het meeste online engagement en dat hoogwaardige productfoto's jouw sales kunnen beïnvloeden? Onze videografen staan te popelen om originele content te shooten voor jouw onderneming!

Grafisch ontwerp

Jezelf onderscheiden van de concurrenten door gebruik te maken van de coolste grafische designs? Wil jij écht in het oog springen? Geen probleem, onze creatievelingen houden van een uitdaging!

Copywriting

Onze in-house copywriters zijn verantwoordelijk voor de meest motiverende en overtuigende copy. Geen stress, wij houden rekening met de postionering en tone-of-voice van jouw onderneming!

Waarom adverteren?

Heel gerichte (re)targeting
Met online adverteren is het mogelijk om heel gericht je doelgroep te kiezen en je potentiële klanten opnieuw te bereiken.

Voor elk budget
“Ik heb niet genoeg budget voor een online marketing.” Met enkele euro’s per dag kan je al beginnen met adverteren.

Kostenefficiënt
Online advertenties werken vaak volgens het Pay-Per-Click model. Hierdoor betaal je enkel voor de advertenties waar effectief op geklikt wordt.

Hoe gaan we te werk?

Nuttige data & uitgebreide rapportage
De resultaten van jouw online campagne worden heel uitgebreid gerapporteerd. Deze schat aan informatie maakt het mogelijk om voortdurend je huidige strategie te optimaliseren.

Verschillende types advertenties
Wat wil je juist bereiken? Dit is de eerste vraag die we stellen voordat we een online campagne opstellen voor onze klanten. Aan de hand van deze vraag kiezen we het type advertentie dat het best bij jouw past.

Verschillende kanalen
We beslissen samen op welke kanalen jouw advertenties moeten verschijnen. Dit stemmen we slim af op jouw doelgroep voor het beste resultaat.

Samenwerkingen waar wij trots op zijn:

Neem vrijblijvend contact op, wij doen de rest

We kijken uit naar je berichtje!

"Voor de lancering van een nieuwe huisstijl voor onze organisatie heeft Studio 27 het volledige pakket aan content ontwikkeld.  Zeer tevreden over het eindresultaat en de constructieve samenwerking. Studio 27 is een fijne, professionele partner om mee samen te werken voor audiovisuele concepten, zowel op vlak van creativiteit, flexibiliteit en knowhow. Ze bedenken en realiseren sterke creatieve concepten op maat van ieder project."

Yvonne van Dijk

Stad Hoogstraten

Bedankt! We laten zo snel mogelijk iets weten.
Er is iets mis gelopen... Probeer het nog een keer.