Fris & fruitige website vol inspiratie!

Uit de langste samenwerkingen komen de mooiste projecten! Studio 27 bouwde een nieuwe consumentenwebsite, inclusief een arsenaal aan toffe content, animaties, custom code en een telermodule.

Zelf een succesverhaal worden?

Webdesign dat past bij de eindconsument

Voor hun eindklanten was de Coöperatie op zoek naar een nieuwe consumentenwebsite, die aansluit bij hun aanbod aan vers fruit en groenten. Het doel? Geen corporate website, maar juist vloeiend, met een vlotte en zachte indruk. Een knappe uitdaging voor ons webdesignteam!

Wat maakt het nu juist zo'n uitgebreid project? Per groente of fruit hebben we een verschillende opmaak toegepast, zo heeft iedere vrucht een andere kleur en hebben we een speels design dat verandert aan de hand van jouw smaak! Met animaties en custom code zijn de opties eindeloos. Daarnaast is de site niet alleen bedoeld om klanten bekend te maken met de producten van de Coöperatie Hoogstraten, maar met de receptenpagina's zorgen we er ook direct voor dat consumenten verschillende suggesties krijgen om de heerlijke verse groenten en fruit te gebruiken in de keuken. Bekijk het resultaat maar eens, we zijn er zeker van dat het water je in de mond loopt! 😋

Daarnaast hebben we onszelf uitgedaagd en een directe connectie gelegd tussen eindklant en de telers die onder Coöperatie Hoogstraten vallen. Via een QR-code of specifiek productnummer op producten kunnen consumenten zelf feedback geven. Heb jij genoten van jouw bakje aardbeien? Laat het de teler weten!

#trotsoponswerk

Succes is waarvoor we gaan!

Regelmatig updates van onze nieuwste trends?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief!
Oeps, er ging iets mis. Probeer het nog eens.
© 2023 Studio 27. Alle rechten voorbehouden.