Coöperatie Hoogstraten

Als een van onze eerste klanten kwam Coöperatie Hoogstraten in 2019 bij ons aankloppen voor het maken van videocontent. De kempische nuchterheid en ons "boerenverstand" zorgde meteen voor een klik. Langzaamaan geraakten we meer en meer ingeburgerd in de wereld van de telers. Vanuit content groeide onze samenwerking verder naar een volwaardige digitale partner.

Het traject dat we samen bewandelen

In 2019 ging onze samenwerking van start met het maken van een video rond hygiëne op de werkvloer. Tijdens het voorbereiden, shooten, monteren en opleveren leerde Coöperatie Hoogstraten ons beter kennen. Een start waaruit vele foto en video projecten zouden voortvloeien.

In een volgende fase kregen we het vertrouwen om de congreswebsite voor het Interantional Strawberry Congres te bouwen. Later volgde een traject om de volledig consumentenwebsite (officiële website van Coöperatie Hoogstraten) te vernieuwen en te integreren met hun telermodule.

Doordat de samenwerking groeide tot een vast partnership kregen we het vertrouwen om tijdens een strategiesessie mee het digitaal traject uit te stippelen en vorm te geven.

Hoewel de Coöperatie hun social media kanalen zelf graag bleven beheren, maakten ze wel gebruik van ons Insights platform dat hen toelaat om het overzicht tussen de verschillende kanalen te bewaren.

Na alle content die we gemaakt hadden, was het tijd om deze ook een podium te geven. Een advertentiestrategie werd uitgezet en gelanceerd. Maandelijkse updates zorgen voor een transparante en duidelijke communicatie. De doelstelling? Intensiever gebruik van hun receptenportaal alsook het invullen van verschillende vacatures.

Behind the scenes

No items found.