Persoonlijk

Efficiënt

Transparant

Betrouwbaar

Gepassioneerd

Transparantie, Passie en Kwaliteit. Dat is waar we voor staan. Hiermee gaat ons team vol jong geweld aan de slag. Zo komt jouw project op een creatieve manier in beeld. Ontdek hier ons verhaal.

500+
Gehaalde deadlines
160+
Tevreden klanten
Ons kantoor
Gelegen in Rijkevorsel
Join jij ons team? Klik hier!
headshots team
Kantoor Studio 27 Rijkevorsel

Enkele jaren geleden startten we met "27 On The Road". Een online covergroep actief op YouTube. We staken hedendaagse pop nummers in een nieuw jasje en werkten met verschillende gastzangers. "27 On The Road" groeide, net zoals onze passie voor de digitale wereld.

We verdiepten ons in audiovisuele technieken en uiteindelijk verbreedden we onze horizon naar het inblikken van projecten voor bedrijven, artiesten en evenementen. Zo werd Studio 27 geboren.

Ons bangelijk team

Vincent Verleije

Creative Director

Ruud Oomen

Project Manager

Wout Goos

Creative Director

Yoran Bellens

Content Creator

Klaas Vanhove

Web developer

‍‍

Doriano de Feudis

Content Creator

Bjorn Borgers

Content Creator

Guus Van den Heuvel

Content Creator

Manon Rijckmans

Marketeer
‍‍

Thijs Mouws

Commercieel Marketeer
‍‍

Thomas Gladiné

Graphic Designer
‍‍‍
Werkwijze Studio 27

Onze werkwijze

Persoonlijk contact is de bron van alles wat we doen. Het is het wondermiddel dat de Studio 27 motor doet draaien. Aan de hand van een goeie babbel komen we te weten wat jouw visie, missie en doelen zijn.

Ready? Action! Het 27 proces gaat van start! Na het uitdenken van een strategie voeren we deze ook uit. Klaar, toch? Niets is minder waar, jouw strategie is een blijvend proces. Transparantie staat centraal. Samen met u overlopen we regelmatig de resultaten en statistieken van uw campagnes. Na het grondig opvolgen en evalueren sturen we telkens uw strategie bij. Het eindresultaat? Het bereiken van (één van) onze doelen.

Hier zitten we goed!

Interesse in een job bij ons?

Kom terecht in een jong team waar je collega's aanvoelen als vrienden. Bekijk onze openstaande vacatures of solliciteer spontaan!

Koffie?
Met en zonder opgeschuimde melk
Koekje erbij voor de liefhebbers
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.