Welkom bij Studio 27. Meer dan ooit is de online zichtbaarheid van jouw project van belang. Transparantie, passie en kwaliteit zijn onze centrale waarden. Hiermee gaat ons enthousiaste team aan de slag om jouw idee op een creatieve manier in beeld te brengen. Neem een kijkje op onze website en laat je overtuigen: online marketing werkt!

Ons bangelijk team

Creatief
Vincent Verleije
Creative Director
Wout Goos
Creative Director
Lennert Kools
Content Creator
Doriano de feudis
Content creator
Klaas Vanhove
Content creator
Yoran bellens
Content creator
Brent Vanderpoorten
Content creator
Een passie voor digitaal

Ons verhaal begon een hele tijd terug

Enkele jaren geleden startten we met "27 On The Road". Een online covergroep actief op YouTube. We staken hedendaagse pop nummers in een nieuw jasje en werkten met verschillende gastzangers. "27 On The Road" groeide net zoals onze passie voor digitaal. We verdiepten ons in audiovisuele technieken en geleidelijk aan verbreedden we onze horizon naar het inblikken van projecten voor bedrijven, artiesten en evenementen. Zo werd Studio 27 geboren.

Een blik achter onze schermen
2:44

How We Work

Aanpak

Stap 1. Persoonlijk contact

Een goede samenwerking betekent krachten bundelen. Ons team komt langs en leert jou en je bedrijf kennen tijdens een verkennend gesprek. Jullie waarden worden de fundamenten waarop wij een gepaste strategie uitwerken. In dialoog van begin tot eind wordt een band opgebouwd die zich weerspiegelt in een unieke online strategie.

01

Stap 2. Voorbereiding op maat

Na het verkennend gesprek gaat ons team aan de slag om alle creatieve ideeën te bundelen in een concreet  plan van aanpak. Stapsgewijs krijgt jouw project vorm en door onze continue opvolging, kom je niet voor verrassingen te staan.

02

Stap 3. Kwaliteitsvolle uitwerking

Ons team werkt met de meest geschikte materialen en is steeds op de hoogte van van de laatste snufjes die nodig zijn om te blijven verrassen.

03

Stap 4. Luisterend oor

Studio 27 gaat voor een duurzame samenwerking. Na ieder project maken we een analyse op: Wat is de volgende stap? Hoe kan het beter? We leven mee en met passie willen we jouw project nu en in de toekomst naar een hoger niveau tillen.

04
Bekijk het volledige proces

👉 Plan een verkennend gesprek in!

Let's meet

Check onze Instagram

Follow