Online rekrutering campagne

Tegenwoordig hebben heel wat bedrijven last met het vinden van personeel. Hoe trek je meer personeel en talent aan? En belangrijker nog, waar kan je dit vinden? Verspreid je vacatures of nieuwe vacaturevideo's aan de hand van een sterke online campagne. Zo ontdek je profielen die echt bij je bedrijf passen.

Logo Coöperatie Hoogstraten
Coöperatie Hoogstraten

"We vinden geen volk" Hoe vaak heb je deze uitspraak de afgelopen periode horen vallen? Heel wat bedrijven hebben tegenwoordig last met het vinden van personeel. Dit was bij Coöperatie Hoogstraten ook het geval. Na veel proberen bij interimbureaus en klassieke advertenties besloten ze om het over een andere boeg te gooien.

Logo Jansen Keukens
Jansen Keukens

Veel bedrijven hebben tegenwoordig last met het vinden van geschikt personeel. Jansen Keukens was op zoek naar extra werknemers om hun atelier te versterken. De klassieke manieren van personeel zoeken werken niet meer. Samen met een straffe online-aanpak sleurde deze vacaturevideo met een tekst overlay heel wat sollicitanten in de wacht. Ook klaar om een sterk team uit te bouwen? Kom gerust langs, de koffie staat al klaar.

Logo Cis Van der Linden
Cis Van der Linden

Cis Van Der Linden was tijdens de zomer op zoek naar meer sollicitanten. Samen met het personeel gingen we ons op een zonnige dag buiten amuseren. Het resultaat? Een toffe video die de werksfeer perfect weergeeft. Een toffe video is niet enkel goed voor je imago, maar bovenal ook heel erg leuk om te maken.

Waar kan je deze vinden?

Verrassing! De online wereld. De dagen van een uitzendbureau binnenwandelen zijn voorbij. Facebook, LinkedIn, Instagram en Youtube zijn allemaal één grote arbeidsmarkt.

Met een doelgerichte campagne bereik je profielen die echt bij je bedrijf passen. Hoe trek je ze dan uiteindelijk over de streep? Met leuke content natuurlijk!

Vincent aan het bellen

Het volgende teamlid

We leren je graag kennen!

Persoonlijk contact is de bron van alles wat we doen. Kom eens langs of nodig ons uit voor een goede babbel!

Koffie?
Met en zonder opgeschuimde melk
Koekje erbij voor de liefhebbers
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.