Muziek, voice-overs, sfx, ..

Op zoek naar een kwaliteitvolle audio-opname? Kom dan gerust eens langs bij onze opnamestudio. Hier kunnen we samen aan de slag gaan om jouw project verder uit te werken.

27 OTR - 04-11 - Clip 1 - Highres - Mats

MUZIEK

Shure-SM7B-990x420-HEADER.jpg

AUDIO VOOR  VIDEO

Ben je artiest en wil je jouw muziek op hoogwaardige kwaliteit opnemen? Duik samen met ons in de studio en werk jouw muzikaal project tot in de puntjes uit. Covers, eigen nummers, live sets in de studio of op lokatie, het kan allemaal.

Ben je op zoek naar een frisse voice-over en een uitgewerkt sound design om jouw video te ondersteunen of een eigen nummer voor je commercial nog unieker te maken? Wij zorgen ervoor dat je audio naadloos aansluit bij je video.

Project 27 On The Road

 

In 2019 startten we als jonge knapen aan het uitbouwen van een YouTube-kanaal genaamd 27 On The Road. Onze doelstelling: bekende POP-nummers in een nieuw jasje steken en deze op regelmatige basis publiceren. Dit deden we niet alleen, we werkten hiervoor samen met vele verschillende zangers en zangeressen. Hierdoor leerden we werken met verschillende stijlen en timbres. Plezier staat bij ons centraal, een los sfeertje en PUUR genieten van het gehele opnameproces. 

Op ons YouTube-kanaal hebben we ondertussen meer dan 48.000 subscribers en meer dan 5.000.000 views!!! Natuurlijk houdt het hier voor ons niet op en blijven ook wij zoeken naar nieuwe samenwerkingen om ons kanaal verder uit te bouwen. 

Benieuwd naar wie allemaal over de vloer kwam? Neem dan zeker eens een kijkje op ons kanaal!

Sta je te popelen om samen te gaan "song-writen"? 

Breng een bezoekje aan onze studio.

Lindendreef 79, 2320 Hoogstraten

+32 (0)470 507 449

info@studio27.be

© studio27.be - Alle rechten voorbehouden

BLIJF OP DE HOOGTE