Adverteren

Waarom adverteren voor jouw bedrijf?

Samengevat

Adverteren is onmisbaar als je meer omzet wilt draaien. Hierbij komt ook naamsbekendheid kijken. Meer mensen krijgen je bedrijf te zien, zo zal je naamsbekendheid verhogen en zal je dus meer klanten krijgen. Het inzetten van een klein bedrag kan een hoop winst genereren.

Studio 27 kan jou hierbij helpen

In ons bedrijf vinden wij het belangrijk dat u als bedrijfsleider gelukkig bent. Vaak hangt dit samen met winst genereren. Wanneer u vastloopt hiermee, is het vaak nuttig om eens te kijken naar adverteren. Dit wilt zeggen dat we tegen betaling acties, producten en diensten onder de aandacht brengen via Google Ads en Social Media Ads. Door middel van deze advertenties kan u een breder publiek aanspreken. 

We beginnen met het bekijken en onderzoeken van de data van een bedrijf. Op die manier kunnen we een inschatting maken van hoe de gegevens nu zijn en op welke vlakken we willen verbeteren of meer mensen willen aantrekken. Ook gaan we bekijken via welk kanaal we dit best doen. 

Google Ads en Social Media Ads

De eerste mogelijkheid die we hierbij hebben zijn Google Ads. Hiermee kan je zorgen dat jouw bedrijf bovenaan staat wanneer mensen jouw naam zoeken op Google. Ook kan je zo vacatures promoten, ervoor zorgen dat mensen jou sneller contacteren of zorg je ervoor dat mensen getriggerd worden om je website te bezoeken.

Bij Social Media Ads gaan we meer inzetten op het promoten van een Social Media account of het promoten van specifieke posts. Heb je een post geplaatst met een vacature erin of wil je een bepaalde actie promoten? Denk dan zeker eens aan het gebruik van een advertentie op bijvoorbeeld Facebook, Instagram of LinkedIn.

Rechtstreeks resultaat voor de klant

Onze advertentie experts gaan deze gegevens dan analyseren, optimaliseren en rapporteren naar de klant toe. De klant krijgt hierdoor een duidelijk overzicht van de bereikte doelen en kan zo ook meteen de resultaten duidelijk zien. 

Advertenties zijn enorm goed meetbaar en dus kan per uitgegeven bedrag precies bekeken worden wat het resultaat hierop is. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te zien hoeveel mensen op uw website hebben geklikt, hoeveel mensen hebben gereageerd op uw vacature, hoeveel mensen uw app hebben gedownload en veel meer.  Bij Studio 27 houden we nauw contact met de klant zodat we regelmatig deze resultaten kunnen bekijken en bespreken. 

Voldoening halen uit je job

De meeste voldoening halen wij uit het overnemen van een bestaand account. Op die manier kunnen we verbeteringen aanbrengen. Het leukste aan de job is dan ook het resultaat en het team. Binnen Studio 27 zijn wij een heel sterk team dat nauw samenwerkt. Onze aanpak kan je dan ook het best omschrijven als proactief, creatief en klantgericht. Vrolijk, dynamisch en klantgericht zijn dan weer onze sterktes op vlak van werksfeer volgens Thijs, onze commercieel marketeer.

Jouw bedrijf ook een boost geven? We zien je graag verschijnen!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks inspiratie en blijf mee met de nieuwste trends.

Bedankt voor je inschrijving!
Oeps, er ging iets mis. Probeer het nog eens.
Regelmatig updates van onze nieuwste trends?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief!
Oeps, er ging iets mis. Probeer het nog eens.
© 2023 Studio 27. Alle rechten voorbehouden.