Subsidies & premies

Investeer in digitale marketing met zorg voor je portemonnee.

Digitale zichtbaarheid is een duurzame investering in jouw zaak. Aan de hand van websites, webshops, video's, foto's en advertenties bouw je aan je online imago. Vandaag de dag kan een onderneming simpelweg niet langer zonder website. Ook de overheid erkent het belang van een goede website en voorziet verschillende premies die jou als ondernemer ondersteunen in je digitale investering.

Hoe premies aanvragen?

Het is niet steeds eenvoudig om het bos door de bomen te zien. Studio 27 bekijkt graag voor welke subsidies je in aanmerking komt en hoe je ze aanvraagt. Zo haal jij nóg meer uit je investering.

De volgende premies zijn actief:

 • KMO-portefeuille voor KMO’s in Vlaanderen:
  Afhankelijk van de grootte van de KMO krijg je 20% – 30% van de investering terugbetaald voor digitaal (marketing) advies.
 • Vlaio groeisubsidie voor KMO's in Vlaanderen:
  Inkopen van externe expertise voor een innovatief (digitaal) groeitraject tot 50% terugbetaald, met een maximum van €25.000.
 • Vlaio investeringsaftrek voor bedrijven in Vlaanderen:
  Fiscale aftrek voor digitale investeringen in o.a. veilige betaalsystemen in webshops met een verhoogde fiscale aftrek van 13,5%.
 • Flanders Trade premie voor meertalige websites:
  Bedrijven in Vlaanderen krijgen tussen €3.000 en €4.500 steun voor de vertaling van digitale, commerciële communicatie.
 • Flanders Trade starterspakket internationalisering:
  KMO's in Vlaanderen ontvangen tot €7.000 steun voor internationalisering van hun activiteiten.

Waarom investeren in een website of webshop?

Online aanwezig zijn anno 2022 is van cruciaal belang belang voor elke ondernemer. (Potentiële) klanten zoeken via het internet naar informatie en advies en wie investeert in online zichtbaarheid bereikt een ruime en gerichte doelgroep.

Niet alleen het aantal online zoekopdrachten via zoekmachines als Google stijgt exponentieel, ook de verkoop via webwinkels explodeerde de laatste jaren. De afgelopen lockdown periode tijdens de covid pandemie overtuigde mensen om online producten te kopen. Het vertrouwen in online verkoop stijgt en deze trend zal zich in de toekomst enkel verderzetten.

Nu steeds meer mensen de voordelen van online shoppen ontdekken, is dit het moment om werk te maken van jouw digitale strategie. Voor het grootste deel van je klanten zal het eerste contact met jouw organisatie namelijk digitaal verlopen. Een professionele website laten maken straalt vertrouwen uit en bindt de klant aan jouw bedrijf.

Tags

Webdesign

Foto

Video

Adverteren

Deel dit bericht

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.