Studio 27 presents Studio Events!

We openen de deuren van onze studio voor jou! Organiseer jouw bedrijfsevent op onze unieke locatie met onbeperkte mogelijkheden.

Wil jij een kerst- of nieuwjaarsborrel organiseren, een nieuw product lanceren of verdienen jouw medewerkers een bedankje voor hun inzet in 2022?

Goed plan! Vanaf nu kun je hiervoor terecht bij Studio 27! Onze ambitie om de One-Stop-Shop voor marketingoplossingen zetten we extra kracht bij. Vanaf deze maand is onze Studio een eventlocatie, ook geopend voor jouw bedrijf!

Bedrijven zoals Consilo, Juvah en Mattheussen Bos & Tuin gingen jou al voor. Check zeker de aftermovies van onze eerste Studio Events!

Wat zijn de mogelijkheden voor Studio Events?

Onze Studio van 256m² is standaard ingericht als gezellige salon, met twee zithoeken, staantafels en een brede buffettafel voor de catering. Met de verschillende belichtingsinstellingen in de Studio zijn alle kleuren en sferen mogelijk. Een professionele setting voor een presentatie of juist een warme sfeer voor een gezellige receptie?

We verwelkomen jouw bedrijf graag met verschillende all-in pakketten. Wil je een hapje en drankje of juist complete foodtrucks? Heeft jouw bedrijf een podium nodig of is er live muziek welkom? Jij bepaalt, wij organiseren. De opties voor jouw Studio Event zijn eindeloos.

Jouw Studio Event vastgelegd, een win/win!

Naast de organisatie en catering, blijven wij dicht bij onze stiel. Onze photobooth in de Studio is natuurlijk geopend, zodat jouw volledige team het evenement kan combineren met een fotoshoot. Niet alleen handig voor profielfoto's voor medewerkers, maar ook een perfecte vorm van employer branding content voor op social media of jouw site. Wil je graag een aftermovie van jouw bedrijfsevent? Ook daar kunnen we voor zorgen!

Benieuwd naar onze Studio Events? Laat ons weten wat voor evenement jij in petto hebt!

Tags

Events

Deel dit bericht

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Wij maken gebruik van cookies
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren.

Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.