Vaste marketingpartner van "The Airchitects"

Wat startte met een rebranding project, ontwikkelde zich al snel tot een lange termijn marketingsamenwerking! Ontdek onze partnership met Juvah, Expairts in ventilatiesystemen.

Zelf een succesverhaal worden?

Tijd voor een rebranding

Zo dachten ze er bij Juvah ook over. Vertrekkende vanuit een sterke strategie maakten we nieuwe content. Verschillende opnamemomenten vonden plaats, waarbij de basis werd gelegd voor testimonials, promovideo’s of employer brandingvideo’s die steeds versterkt werden met converterende teksten. Gelijktijdig startten we met het ontwikkelen van een nieuwe B2B website met een uitgebreid vacature-luik. We ontwikkelden een lange-termijn samenwerking en evolueerden tot vaste partner door steeds contact te houden voor de verschillende advertentiecampagnes rond employer branding én sales.

Rebranding

Onze samenwerking met Juvah ging van start met een rebranding project dat zich focuste op grafisch design en content creatie. Het resultaat hiervan is duidelijk terug te zien online, de huisstijl van Juvah komt professioneel maar tevens speels en flexibel over. Dit is precies waar Juvah voor staat! Om deze complete rebranding ook online te versterken, gingen we verder aan de slag met het organiseren van content shoots. Zo zorgden we ervoor dat Juvah niet alleen een merknaam vormde, maar dat vooral het team achter Juvah in beeld kwam. 

Het resultaat? Meer vertrouwen winnen bij potentiële klanten door aansprekende en persoonlijke content, in combinatie met een professionele uitstraling.

Van grafisch designproject naar lange-termijn marketingsamenwerking

Naamsbekendheid & Sales

Het resultaat telt, dus creëerden we een strategie op maat die moest bijdragen aan naamsbekendheid van "The Airchitects" en verkoop van onderhoudspakketten voor ventilatiesystemen. Startende van een vooropgestelde optimale salesfunnel ging ons team aan de slag. Onze aanpak: een combinatie van organische social media posts, Social Ads, Google Ads op basis van onze gerichte copy en foto- en videocontent. Door middel van deze kanalen en input konden we inspireren, overtuigen en converteren. De campagnes gingen van start en al snel ging het hard. Aanvragen kwamen binnen, offertes werden ingevuld en onderhoudspakketten werden aangevraagd. Het marketingteam van Juvah was tevreden, dus het team van Studio 27 ook!

Employer Branding

Na de eerste resultaten kreeg Studio 27 het vertrouwen van Juvah om samen verder te groeien. Een efficiënte manier van samenwerking werd uitgebouwd, waarin communicatie en transparantie centraal staan. Op basis van wederzijds vertrouwen besloten we om het volgende probleem te tacklen: personeelstekort! Natuurlijk keken we ernaar uit om Juvah te helpen met deze uitdaging. We van start met de website, onze webdesigners stelden een vacaturepagina op. De toekomstige landingspagina werd compleet uitgerust met contactformulieren per vacature, enerzijds om de sollicitatiedrempel te verlagen, anderzijds om de data van onze toekomstige employer branding campagnes specifiek te kunnen doormeten.

In combinatie met onze unieke content konden we een funnel aan social media advertenties opbouwen, gericht op een werkzoekend doelpubliek op Meta (Instagram & Facebook) en LinkedIn. Door middel van veel A/B-testen met content en copy kregen we een inzicht in de meest converterende advertenties, waardoor we kostenefficiënt, maar vooral effectief konden adverteren.

Ons Employer Branding resultaat: meer ontvangen sollicitaties en snel getekende arbeidscontracten!

#trotsoponswerk

Succes is waarvoor we gaan!

Regelmatig updates van onze nieuwste trends?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief!
Oeps, er ging iets mis. Probeer het nog eens.
© 2023 Studio 27. Alle rechten voorbehouden.