Creatief beelden vastleggen

En… actie! Video is de perfecte manier om jouw bedrijf of event op een toffe manier in beeld te brengen. Professionele beelden vastleggen met een breed aanbod aan apparatuur. Dat kost bakken geld toch? Nope, niet bij ons!

Ons creatief team vol jong geweld gaat efficiënt te werk. Hierdoor kunnen we veel beelden voor verschillende doeleinden gebruiken. Bovendien zijn we nog enorm flexibel ook. 

Klinkt goed? Kom gerust eens langs!

Yoran met klapbord

Waarvoor kan je video inzetten?

Bekijk wat er vandaag de dag relevant is

Icoon employer branding

Employer branding

Bouw een sterk team aan de hand van een creatieve vacaturevideo, of zet je huidige team letterlijk in de picture!

Icoon sales

Awareness en sales

Laat aan de hand van een toffe bedrijfsvideo zien wat je bedrijf precies doet en waar het voor staat.

Icoon instructievideo

Instructievideo

Vertrouwen opbouwen voor de eerste werkdag? Laat op een visuele manier zien hoe je bedrijf eruit ziet of hoe een machine werkt

Icoon credibiliteit

Credibiliteit

Hoe wek je nog meer vertrouwen op bij je klanten en team? Transparantie. Laat zien waar je producten vandaan komen.

Onze bedrijfsvideo's

Smaakt naar meer?

Interesse, maar weet je niet hoe eraan te beginnen? Ons team helpt je graag verder aan de hand van een creatieve brainstormsessie.

Interesse in een video?

Een video die je imago en visie uitstraalt. Als dat is wat je nodig hebt zit je bij ons goed. Videoproductie is namelijk onze grootste tak van Studio 27. Zowel corporate als muziekvideo's als Testimonials zitten allemaal in onze branche. Daarnaast zijn er nog vele andere soorten video's die we met alle plezier komen shooten. Geen idee is voor ons te gek!

Ben je overtuigd en begint het te kriebelen bij jou? Heb je zin om te schitteren in je video of sta je liever achter in plaats dan voor de camera? Het kan allemaal! Neem contact op en we bespreken het verder.

Contact

We leren je graag kennen!

We komen graag op bezoek bij jou, of nodigen je graag uit op ons kantoor.

Koffie?
Met en zonder opgeschuimde melk
Koekje erbij voor de liefhebbers
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.