Coöperatie Hoogstraten ligt ons nauw aan het hart. Als jonge knapen werkten we als jobstudent in de aardbei- en paprikaloodsen om al het lekkers te verpakken. Enkele jaren later kregen we de kans om onze eerste video's voor Coöperatie Hoogstraten te maken. We waren reeds vertrouwd met de identiteit en werkwijze van het bedrijf. Hierna groeide het vertrouwen, rondden we meer projecten af en werd een duurzame samenwerking gestart.

Billboard Hoogstraten Specials

In de zomer van 2020 kregen we de vraag om een tomatencommercial te maken in kader van een televisiecampagne op VTM. We werkten het concept uit van de video, zorgden voor gepaste decoratie en locatie, uit ons netwerk kenden we acteurs/influencers waaronder Pommelien Thijs, Maud Van Der Vorst en Sander Hanna. De beelden, montage en de jingle zijn gemaakt en gemonteerd door Studio 27.

Track & Trace

Coöperatie Hoogstraten vernieuwt haar aarbeidbakjes naar kartonnen punnets. Bovendien kan je als consument de originele teler van de aardbeien vinden door de QR-code achter op het bakje te scannen. Na de opnames mochten wij proeven en wat waren ze lekker 🍓

Are you ready? 👉 Let’s work together!

Plan een afspraak