Virtuele Openklasdag

ASO Spijker nodigt nieuwe, oude en huidige leerlingen uit op hun virtuele tour. De leerkrachten maken je wegwijs in de school en in de verschillende studierichtingen.

Samen met het ASO Spijker werkten we aan het project waarbij we beiden onze creatieve input samenvoegden tot één geheel. De leerkrachten kwamen met de idee om zelf video's op te nemen met extra uitleg die wij daarna in de tour voegden als extra ondersteuning. Naast de rondleiding zelf vind je nog andere elementen. We maakten verschillende belevingsruimtes rond verschillende studierichtingen die studenten kunnen volgen op de school. Op deze manier konden ze zich reeds virtueel achter de schoolbanken zetten ter plaatse. Voor de kinderen is er het Spijkermuntenspel. Op verschillende locaties in de school liggen Spijkermunten verstopt die de leerlingen in de tour moeten zoeken. Wanneer ze alle munten gevonden hebben, maken ze kans op een beloning!

Een groot voordeel aan de 360°-tour is dat hij eenvoudig uit te breiden of aan te passen is. Indien de school de komende jaren extra lokalen bouwt of renoveert, kunnen we deze aanpassen in de tour, waardoor hij steeds up-to-date is!

Neem een kijkje in de tour en ontdek alle interactieve elementen!

Are you ready? 👉 Let’s work together!

Plan een afspraak