400% groei in aanvragen met Google Ads!

Mattheussen Bos & Tuin stapte dit jaar over naar Studio 27. Wij gingen aan de slag met hun bestaande Google Ads account en zorgden voor een groei van 400% in offerteaanvragen!

Zelf een succesverhaal worden?

Meer offerte-aanvragen met Google Ads

Steeds meer stuurt Google Ads aan op automatische toepassingen vanuit het algoritme. Automatische aanbevelingen vanuit Google worden vaak zonder kritieke blik direct toegepast, zonder de doelstelling van de klant voorop te stellen. Bij Studio 27 hechten we veel belang aan de volledige controle door onze experts. Zo kunnen wij zorgen voor een effectievere en efficiëntere aanpak voor jouw Google Ads!

Mattheussen Bos & Tuin is sinds medio 2022 één van onze Ads-klanten. Het effect van onze persoonlijke aanpak is duidelijk te zien in de resultaten. Ten opzichte van de eerste helft van het jaar, zijn het aantal ingevulde offerteformulieren, telefoongesprekken en verzonden e-mails verviervoudigd. Het effect van onze Google Ads strategie is duidelijk te merken op kantoor bij Mattheussen Bos & Tuin, de aanvragen komen nu vlotter binnen dan ooit!

Niet alleen Mattheussen is tevreden, ook Studio 27 is trots op dit resultaat!

#trotsoponswerk

Succes is waarvoor we gaan!

Regelmatig updates van onze nieuwste trends?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief!
Oeps, er ging iets mis. Probeer het nog eens.
© 2023 Studio 27. Alle rechten voorbehouden.