Employer branding

Coöperatie Hoogstraten

Home of People

Het is lekker zonnig weer en je hebt zin in een bakje aardbeien, centjes in de automaat en smullen maar: zo simpel kan het zijn. Dit gebeurt natuurlijk niet zomaar, achter elk merk of product staat een enorm sterk team met passie. Om het team van Coöperatie Hoogstraten in de kijker te zetten organiseerden we een echt evenement.

We maakten een fotodoolhof met verschillende kamers. In elke kamer werd er een andere soort foto getrokken van het personeel. Professioneel, strak, warm, lachend en spelend met hun eten brachten we élk lid van de coöperatie in beeld. Dit altijd met veel goesting en trots.

Employer branding is niet enkel goed voor de uitstraling van uw bedrijf maar ook leuk voor uw werknemers. Zo geeft u ze het gevoel dat ze deel uitmaken van een écht sterk team. Door ze af en toe eens goed in de watten te leggen, maakt u van uw personeel echte ambassadeurs.

Wat was het doel

Werknemers in de kijker zetten

Wat was onze oplossing

Fotoshoot evenement

No items found.

Bekijk de tour hier:

Home of People

Bekijk de website hier:

Home of People

Bekijk hun social media hier:

Home of People

Meer van onze succesverhalen

Wil jij van je project ook een succesverhaal maken?

Wil jij ook deel uitmaken van onze lijst met succesverhalen? Laat gerust iets weten, de koffie staat al klaar.

Koffie?
Met en zonder opgeschuimde melk
Koekje erbij voor de liefhebbers
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.