Ayano

Wat begon bij het maken van een aftermovie groeide al snel uit tot een vaste partner voor al onze diensten: advies, content, webdesign, social media, advertenties én opleidingen.

Het traject dat we samen bewandelen

Via een artikel in de Hoogstraatse maand kwam Erwin, de zaakvoerder van Ayano, bij ons terecht. We startte de samenwerking met het in beeld brengen van het 60-jarige bestaansfeest van Ayano. Door de grote tevredenheid groeide dit later tot het shooten van fotomateriaal en verschillende promovideo's.

Op vraag van Erwin werkten we een stappenplan uit voor het bouwen en lanceren van een onboardingplatform zodat personeelsleden snel en gemakkelijk kunnen teruggrijpen naar bestaande informatie.

Volop in de opbouw van het onboardingplatform, besloot Ayano om ook het herontwerpen van hun vorige website bij ons te leggen.

Ondertussen mochten we ook de social media kanalan van Ayano overnemen. Hierbij stonden zowel naamsbekendheid als ook employer branding op de prioriteitenlijst.

Op uitnodiging van Erwin mocht Vincent een presentatie geven voor hun sales team. De doelstelling was ze up-to-date houden van de nieuwste (digitale) trends alsook een intro geven over de opbouw van een goede presentatie.

Ten slotte mochten we ook enkele vacatures adverteren op verschillende online kanalen om de respons te vergroten.

Behind the scenes

No items found.