E-mail werkt nog

E-mail is niet dood, integendeel! Het werkt nog heel goed. E-mail is een eenvoudige en leuke manier om je bestaande klanten op de hoogte te houden van promoties of gewoon leuke weetjes over je bedrijf. De basis? Originaliteit en creativiteit!

Stuur ons gerecht zelf een mailtje.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Animatie e-mail
Daan op tablet

ROI's tot wel 1000%

Duizenden promotiemails in je inbox die verdwijnen in je spam. Met andere woorden een hele hoop rotzooi. Daar kijkt niemand naar? Toch wel!

E-mail werkt nog steeds en is bovendien nog heel goedkoop ook. Een originele e-mailtemplate, toffe teksten en informatie waar je klanten naar op zoek zijn, zijn allemaal ingrediënten voor een succesvolle mailcampagne.

E-mailadressen hamsteren

Maar hoe verzamel ik al deze e-mail adressen dan? Dit kan op verschillende manieren. Bekijk hieronder onze 3 tips voor het verzamelen van mailadressen.

Je eigen data bases
Info over je bestaande klanten.
Contact forms
Contactformulieren op je site die gebruikt worden.
Content
Nuttige content in ruil voor een mailtje
Vincent op macbook

Deze mensen kozen voor kwaliteit

We leren je graag kennen!

We komen graag op bezoek bij jou, of nodigen je graag uit op ons kantoor.

Koffie?
Met en zonder opgeschuimde melk
Koekje erbij voor de liefhebbers
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.