Introducing 💥Splash

Creative Webflow
Template

See Our Services

Schrijf je in voor onze bootcamp tot 01/07/2021!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Studio 27 Bootcamp!

Heb je  altijd al eens willen meedoen in een videoclip, is muziek jouw grote passie en ben je tussen de 10 en 20 jaar? Dan is onze Studio 27 Bootcamp zeker iets voor jou!

Onder begeleiding van onze ervaren coaches word je in één week klaargestoomd door middel van zang - expressie - bewegings- en cameralessen om een afgewerkte video te shooten voor een lied dat je zelf hebt ingezongen in onze professionele studio. Één week lang ga je niet enkel aan de slag om in groep een muziekvideo in elkaar te steken, je werkt ook in verschillende teams aan je eigen performance die je opvoert aan het einde van de week tijdens de Studio 27 Showcase. Onze coaches leren je de kneepjes van het vak en geven je inkijk in het technische aspect om zo tot een professioneel resultaat te komen. Op het einde van de week treed je live op tijdens de Studio 27 Showcase en krijg je de afgewerkte muziekvideo digitaal mee naar huis die je kan toevoegen aan je portfolio.

De Studio 27 Bootcamp is een voorproever van onze Academy waar je doorheen het jaar meedoet in meerdere professionele muziekvideo’s.

Wanneer: 5 - 10 juli 2021 / 16 - 21 augustus 2021
Prijs: €310 (prijs inclusief coaching, zangopnames, afgewerkte video, behind the scenes video, gebruik materialen)

Wat doen we?

Bootcamp

Dompel je een week tijdens de zomervakantie onder in de wereld van muziek, zang en video om samen met een toffe groep tot een professioneel resultaat te komen.

Meer info

Academy

Een schooljaar lang ga je aan de slag om verschillende professionele videoclips te shooten. Onze coaches begeleiden je tijdens zang-, muziek en videolessen.

Meer info

Privé

Individuele begeleiding op maat voor zang, muziek en/of video. We werken aangepast aan jouw noden.

Meer info

Productie

Heb jij een lied dat je professioneel wil laten inblikken?Wij zorgen voor de productie en/of de videoclip!

Meer info

Hoe gaan we te werk

Aanpak

Stap 1. Zanglessen

Werk samen met onze zangcoach aan jouw techniek, uitspraak, uithouding, … Wij laten de beste zanger in jou naar boven komen. De stem is er, laten we ze samen verfijnen.

01

Stap 2. Zangopnames

In onze professionele muziekstudio nemen we jouw zangpartijen op en laten ze klinken doorheen de mooiste liedjes. Enkel en alleen het beste opnamemateriaal, speciaal voor jou.

02

Stap 3. Expressielessen

We willen jou laten shinen! We leren jou niet enkel hoe je het beste van jezelf kan laten horen, maar ook hoe je het beste van jezelf kan laten zien. Toon wie je bent en wees daar ook trots op.

03

Stap 4. Videoclip

Nee, voor de videoclipopnames geen smartphones, maar professionele camera’s die jou haarscherp in beeld brengen. Laat je volledig gaan en de camera zal van jou houden! “Focus, iedereen! En… Actie!”

04

Stap 5. Promo maken

Instagram, Facebook, Snapchat, Tik Tok, …Op elk platform laten we zien dat jij er bent en iets gaat droppen dat iedereen gezien moet hebben. Met teasers en behind the scenes laten we iedereen op het puntje van hun stoel zitten tot de première.

05

Stap 6. Première

Eigenlijk zijn er twee premières. Het is superspannend om jezelf voor de eerste keer te zien in een professionele videoclip. Probeer vooral te genieten want ja... dat ben jij daar in die video. Vervolgens komt de video online en kan je jezelf met veel trots laten zien aan heel de wereld!

06
Bekijk het volledige proces

Waar staan we voor?

Onze jeugd barst van talent. Met onze academy willen we deze talenten een platform aanbieden waar ze hun talent kunnen tonen en laten groeien.

Ons academyverhaal begint in het voorjaar van 2021. Heel toevallig kruisen onze wegen elkaar. We kennen elkaar al jaren, maar nu was de tijd rijp om onze krachten te bundelen en een nieuwe onderneming uit de grond te stampen: de Studio 27 Academy! Onze ervaring en onze passie voor het muzische willen we delen met de artiesten van morgen. De jeugd verdient een plaats waar het kan werken aan zijn talent en het verwezenlijken van zijn dromen.

De coaches van onze academy staan te springen om hun ervaring met jullie te delen. We hebben gespeeld in de mooiste zalen van België (Stadsschouwburg Antwerpen, Trix antwerpen, AB Brussel, …). We hebben samengewerkt met de grootste artiesten (Pommelien Thijs, Adil & Bilall, Tinne Oltmans, Dimitri Vegas & Like Mike, …). We werken met de beste materialen. Al deze ervaringen gebruiken we om jullie beter te maken en te laten groeien.

100+
Completed Projects
5+
Years of Experience
70+
Happy Clients

Onze Coaches

Anne

◦ Zang
◦ Dans
◦ Expressie

Ruud

◦ Zang
◦ Expressie

Vincent

◦ Productie
◦ Camera

Wout

◦ Productie
◦ Camera

Schrijf je in!

Bedankt voor je inschrijving!
Oops, er ging iets verkeerd! Probeer opnieuw.
"One of the best Webflow templates on the market! Grabbing the consumer’s attention isn’t enough; you have to keep that attention for at least a few seconds."
Joseph Blake
elasticthemes.com
“Consumers are inundated with ads, so it’s vital that your ad catches the eye and immediately grabs interest. You could do this with a headline or slogan."
Rebecca West
webflow.com
"A successful marketing plan relies heavily on the pulling-power of advertising copy. Writing result-oriented ad copy is difficult, as it must appeal to, entice, and convince consumers."
David Howard
unsplash.com